Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta? Nagyon fáj
Sziasztok!
1 hete, hogy szakítottunk a barátommal. 2 évig és 6 hónapig voltunk együtt. Az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatunk. Elkezdett nem tisztelni engem, csúnyán beszélt velem, úgy beszélt velem mint egy kutyával, kurv* any*zott ha ideges volt,disznónak hívott engem,stb.
Én mindent megtettem a kapcsolatért, valamilyen szinten ő is, de mindenért könyörögnöm kellett. Egy bocsánatért, egy meglepiért, és randiért magától nem igazán jutott eszébe. Csak ritkán.
Én nagyon össze vagyok törve miatta, mert szeretem és a régi szép emlékek is eszembe jutnak a sok rossz mellett...
Szeretem őt, de ő elkezdett találkozni azzal a lánnyal, aki tetszik neki. (kapcsolatunk alatt azt mondta, ő csak egy barát)
Nagyon rosszul esik, nem tudom, hogyan léphetnék túl rajta.
Van amikor látom őt vonatról, nem tudom 100% elkerülni őt sajnos..
Szórakozok a barátaimmal, el járok ide oda, próbálom elterelni a figyelmem de nem megy, mert folyamatosan rá gondolok és hogy azzal a lánnyal van. Fáj, és nem bírom feldolgozni, hogy elhagyott egy másik lányért.
Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat, tippeket.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Azóta nem lett sokkal jobb, sőt...
Igyekszem elterelni a figyelmem róla. Sorozatozok, sokat találkozok a barátaimmal de egyszerűen nem tudom elterelni a figyelmem... És ez nem jó...
Hozzá tesz az is, hogy amióta szakítottunk minden egyes nap vele álmodok meg azzal a lánnyal.. És nagyon rossz, hogy még az álmaimban is benne van... Hiába nem gondolok rá alvás előtt, de így is úgy is vele álmodok...
Esténként így nagyon egyedül érzem magam.
Nem tudom mit tegyek.
Arra gondolj, hogy milyen életed lett volna mellette! Nem tisztelt, durván beszélt... Tudtad volna ezt elviselni? NEM! Sokkal jobb így, ahogy történt. Az álmaid másfelé irányulnak, a szíved sebei is begyógyulnak. Értsd meg, hogy vele csak pokol lett volna az életed.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!