Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok, ti eddig hány palival voltatok szexuális kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se perverz se egy öreg majom… Igazából csak érdekel h az én korosztálylombeliek hány emberrel voltak2021. okt. 26. 11:45
21/28 anonim válasza:
2 komoly kapcsolaban és 4 szexkapcsolat. Nem bántam meg egyiket se.
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még nyugodtan;)
2021. nov. 1. 11:08
23/28 Istvan485 válasza:
Milyen jo hogy enyi bevalalos csajok vanak???.
24/28 anonim válasza:
majd esküvő után, pont akkor leszek 22 éves. 2 éve vagyunk jegyesek, de még van egy év az egyetemből.
Úgy hogy a kicsi férjecském lesz az első, és remélem az utolsó is :)
25/28 anonim válasza:
ez szép, de aztán mi lesz, ha kiderül, hogy nem passzoltok egymáshoz szexuálisan? :)
mondjuk érzelmileg eléggé együtt vagytok, ha eddig a szexmentesség ellenére is kitartotok egymás mellett.
26/28 anonim válasza:
19 éves vagyok, 15 éves korom óta vagyok együtt barátommal. Előtte 3 fiúval voltam.
27/28 anonim válasza:
Utolsó! És mind a 3 megb#tt előtte?
28/28 anonim válasza:
mint mondtam, 3 fiúval voltam előtte. az volt a kérdés hány palival szexeltunk, nem az mennyivel setalgattunk kezen fogva. tehát igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!