Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan szerelmes vagyok Bye Alex ba és nem bírom ki hogy hetente csak egyszer van X Faktor. Mit tegyek? 16L
Töltsd le a korabbi evadokat is, igy rettento sok municiod lesz. Teljesen megertelek, es nem vagy furcsa, ne aggodj. Legtobbunk atment ezen, en szineszbe meg Forma 1-es versenyzobe voltam szerelmes. Az egyik meghalt fiatalon, a masik meg... amikor meghazasodott es korbementek a sajtoban az eskuvoi fotoi, hat rettentoen szenvedtem, osszetort a szivem. De hidd el, komolyan mondom, hogy 2-3 ev a maximum, amig ez az erzes kitart. Es meg jobb helyzetben is vagy, mert magyar az illeto, el tudsz menni koncertre, oda tudsz furakodni autogramot kerni es egy kozos fotót, a kozeleben lehetsz egy rovid ideig, ha ugyes vagy, egy olelest vagy puszit is kivívsz magadnak. Szerintem Alex siman megerti a rajongas erzelmi oldalat, hogyan hat ez az emberekre, milyen viselkedest eredmenyez. Bölcsesz vegzettsegű (azt hiszem, filozofiara jart) emberrol van szo, nagy empatiaerzekkel.
Ezt az erzest nem tudod iranyitani, de a legokosabb az, ha pozitivan eled meg, es hagyod, hogy magatol csengjen le majd, meg ha most ez hihetetlenbek is tunik. Sok sikert, ugyes legyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!