Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valami lehet belőle ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami lehet belőle ?

Figyelt kérdés
van egy csaj akit kb egy hónapja ismerek és hát elégé bejön ezért le írtam neki hogy mit érzek ő egy elég semleges választ adott és megbeszéltük hogy valamikor talizunk de nem jó senkinek se, ma egy tök jót beszélgetünk küldött egy pillangós képet is, utána megbeszéltük hogy ma hívásozunk egyet de azóta semmi pedig már 4 órája le írtam neki és volt elérhető. és az a baj hogy elég sok hódolja van neki és félek hogy nem engem választ:(
2021. okt. 13. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Ne vedd komolyan az ilyen lányokat, mármint akinek csak pl 5000 like van Facebookon meg instán...
2021. okt. 13. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne nagyon reménykedj. Sajnos úgy tűnik, hogy nem foglalkozik veled.
2021. okt. 13. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínüleg ment volna hívásozni, ha érdekelnéd. Nem érdemes időt pazarolnod rá, majd jön más.
2021. okt. 13. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Kezdj egy másik lánnyal levelezni. Alighanem foglalt egy (-két) fiú által...
2021. okt. 15. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!