Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy olyan fiút, akinek barátnője van?
Figyelt kérdés
16L2021. okt. 12. 23:37
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Vagy megvárod, míg szakítanak
2/17 anonim válasza:
Te sem orulnel neki, ha ennek a fiunak te lennel a baratnoje es mas lany akarna elcsabitani toled...
3/17 anonim válasza:
Szerintem ne is akard elcsábítani. Gondold bele magad a barátnője helyzetébe kicsit, neked is baromi szar érzés lenne, ha rámásznának a palidra.
4/17 anonim válasza:
megáll az eszem.
kívánom egyszer tőled is csábítsák el majd...
anyád nem tanított meg rá, h. nem nyúljuk le más cuccait, sem más pasiját?!
5/17 anonim válasza:
Ha a srác olyan akkor könnyen. Ha nem olyan akkor bele is dögölhetsz akkor sem fogod tudni.
De ha sikerül ne lepődj meg ha tőled is elcsábítja más :)
6/17 A kérdező kommentje:
Ketes: Azért, mert tetszik és nem érdekel a nem normális barátnője.
2021. okt. 13. 05:56
7/17 anonim válasza:
Te sem vagy százas kérdező...
Ha meg a környezetetekben elterjed, hogy milyen vagy, te leszel vérig sértve, mert senkit nem érdekel a lelked és bántanak, minősítenek...
8/17 anonim válasza:
Mi lenne ha a te pasidat csábítanák el tőled hmm? Szerintem te sem örülnél.
Gondolom, hogy tombolnak a hormonjaid, de attól még nem muszáj más pasiját lenyúlni.
Én szívesen megvakarom neked ha szeretnéd. 🤪😁 Írj
10/17 anonim válasza:
Ha szereti a barátnőjét akkor sehogy ha meg nem szereti akkor mindenhogy👍🏻
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!