Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vers jó ötlet?
Figyelt kérdés
Légyszi véleményezzétek a versemet, privátban leírom mindenkinek. Egy-két egyéb kérdést is fel szeretnék majd tenni. A lányról egyelőre elég annyi, hogy romantikus alkatú, tehát szerintem örülne egy jól megírt versnek2021. okt. 11. 20:53
15/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Már odaadtam neki, ha jól tudom, több, mint két hete, de nem válaszolt, nem volt semmi reakciója, max annyi, hogy mintha néha mosolyogna rám, de sajnos visszamosolygás helyett inkább elfordulok. Tudom, hogy gáz, de tényleg nagyon bátortalan vagyok még a csajozás terén, nekem ennél egyértelműbb visszajelzésekre van szükségem. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy írok neki újra, de most nem egy verset, hanem egy levelet, amiben tisztázom az érzéseim, és randira hívom a végén. Ezzel mindenkorra eldől, hogy bejövök-e neki, ha eljön, nagy eséllyel igen, ha nem, akkor nem zaklatom többet. Szerintetek jó ötlet? Ezt is leginkább privátban szeretném megbeszélni
2021. dec. 2. 06:47
16/23 A kérdező kommentje:
Elkészültem a levéllel, ha gondoljátok, elküldhetem privátban. Kicsit versesebb lett, mint gondoltam, de annyi baj legyen
2021. dec. 2. 18:47
18/23 anonim válasza:
Elég negatív lesz a válaszom, de nincs sok esély, ha már a versedre sem reagált.:(
19/23 anonim válasza:
Nekem is elküldöd légyszi, ha még nem túl késő? :)
20/23 anonim válasza:
Szívesen elolvasnám, küldd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!