Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg kedvelem/szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kedvelem/szerelem vagy csak fellángolás?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy 7-8 hónapja -beszélgetek egy lánnyal, s mivel neten "találkoztunk", ezért először névtelenül beszélgettünk, körülbelül 2-3 hónapra rá tudtam meg az igazi nevét, s láttam először képen. Ezalatt az idő alatt megkedveltem, de mind csak barát, s úgy gondoltam ez jól van így, csakhát az utóbbi időben mintha egy kicsit többet éreznék. Néha beszélgetés közben máshogy gondolok rá, meg néha többet napközben is, illetve egyéb dolgok is eszembe jutottak(ha értitek, mire gondolok^^"). Szeretném megnevettetni, hogy boldog legyen, önbizalmat szeretnék neki adni. Nagyon kedves, meg szokott nevettetni, s annyira szeretek vele beszélgetni. Imádom a gondolatait, ahogy a világról vélekedik.

Viszont a baj..., hogy én is lány vagyok és ah... mindig is szilárdan hittem, hogy én a fiúkhoz vonzódom csak, de ez most kibillentett. Nem tudom, lehet csak fellángolás és nem kellene vele foglalkoznom, de nem tudom. Fogalmam sincs, milyen érzés ez, mert mindig is féltem az érzéseimtől. S ez, hogy mindketten lányok vagyunk, méginkább megnehezíti a helyzetet. Mindig is az volt belém szajkózva, hogyha a lányokhoz fogok vonzódni, ki leszek rakva itthonról...így emiatt néha rám tör a hányinger, amikor magamra gondolok... Valaki tudna segíteni? Kérlek, nem tudom, mit érzek. T-T

Előre is köszönöm! ♡

2021. okt. 11. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell derítened, mert ha nem, ezen fogsz kattogni állandóan.

Nekem eléggé úgy tűnik, beleszerelmesedtél.

Beszéltetek már ilyesmiről? Neki mi a véleménye az lmbt dolgokról?

Személyes találkozó kellene, hogy lásd, megmarad e az érzés, vagy élőben nem is olyan.

A szülőkkel ráérsz később is foglalkozni, amikor már magadat rendbe raktad.

Sok sikert!

2021. okt. 11. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es!

Ő nemigazán tudja eldönteni, hogy kihez vonzódik, de ha jól emlékszem egyszer elhangzott a pánszexuális szó, amikor erről volt szó.

Nyáron tervezünk találkozni egy rendezvényen, ha minden jól megy..bár én mar most is szívesen találkoznék vele, csak messze lakik, meg egy kicsit félénk és szorongós, ha emberekkel való interakcióra esik sor.

2021. okt. 11. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá, de nem kell feltétlenül direktben. Jobb, ha minél előbb kiderül, hogy ő is hasonlóan érez-e.:)
2021. okt. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!