Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye az teljesen normális,ha két fiút szeretek egyszerre?
Figyelt kérdés
L2021. okt. 10. 09:50
13/22 anonim válasza:
Hogyne! Két szék közül úgyis a foldre esel!
14/22 anonim válasza:
Gondolom anyukádnál is azt látod, hogy egyik kan be, másik ki. Átjáróház a kaniknak. Máskülönben elképzelni nem tudom, hogy gondolhatod ezt normálisnak.
15/22 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta az exem, aztán kiderült, hogy megcsalt xd nem lehet 2 embert szeretni!
16/22 anonim válasza:
Szeretni én is több férfit szeretek.
Szeretem az apámat, mert ő volt az első férfi az életembe, ő volt a példa. Aki megvéd és aki vígasztal.
Szeretem a páromat, mert mellette nőnek érzem magam. Ő az, akire számíthatok bármikor bármiben.
Szeretem a nevelő apámat, mert ő mutatta meg, hogy a szerelemben a párodat úgy fogadod el ahogy van.
Szeretem a fiú barátaimat, mert ők azok akik a másik nem képviselőiként fel tudnak világosítani.
Szeretni több fiút és férfit is lehet. De igazán szerelemből csak egy időben egyet.
18/22 anonim válasza:
Az lehetséges, hogy két fiú tetszik egyszerrel, de őszintén szerelmes csak egybe lehetsz.
19/22 anonim válasza:
Nem tartom annak. Most nagyon nyomják ezt a többszerelmű dolgot, de ha valaki volt már szerelmes tudja, hogy ez rohadtul nem így működik, csak mentséget keresnek amiért nem tudnak hűségesek lenni
20/22 anonim válasza:
Nem, te mást érzel, csak egy embert tudsz tisztán szeretni ,szerelmesnek lenni csak egy emberbe tudsz lenni, gondold végig hogy pontosan mit érzel és melyik srácnál,írd le hátha tudunk segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!