Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék ilyenkor barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ilyenkor barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Mielőtt jönnének az utálkozó kommentek, hogy "ismerkedj b+ te retek fortnitekid" meg ilyesmi, kérlek olvassátok el.

Na szóval kezdjük ott, hogy ahova járok gimibe nem az én településemen van, hanem bejárós vagyok. Ez eleve megnehezíti az egészet, ráadásul nincs is sok ismerősöm a gimiből. Ott lenne a péntek este a szórakozóhelyekre, de azzal a társasággal, amivel lehetne menni inkább nem akarok, kicsit sem az én stílusom, de ha az lenne akkor se tudnék, mivel van a korhatár és se hamis személyim (félre ne értse senki, nem akarom, hogy legyen) se oltási igazolványom. És még plusz nehezítő, hogy szégyellős is vagyok, nem vagyok az a fajta, aki csak úgy leszólít bárkit meg odamegy hozzá.

Valaki esetleg valami tipp?

2021. okt. 3. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Védettségi már nem kell, legalábbis egy ideig, majd télen meglátjuk. Ismerkedni úgy tudsz hogy nyitott vagy, odamész idegenekhez, társaságokhoz és beszélgetsz velük. Lesz hogy besülsz/nem akarnak nyitni feléd, vagy akár kínos szitu lesz, de bőven lesz olyan is hogy nyugodtan csatlakozhatsz hozzájuk és összehaverkodtok.

Mondod hogy félős vagy, de ezt le lehet győzni. Könnyebb mondani persze mint megtenni, de minél több ilyen helyzetbe dobod bele magad és látod hogy nem fog eljönni tőle a világvége, annál nagyobb önbizalommal mész a következőbe.

A legjobb az lenne ha olyan helyekre, eseményekre mennél, ami valami alapján összeköt a többiekkel, pl. suliban szakkörök, sportok, közös órák, iskolai programok, ünnepségek, koleszosok között egyszerű haverkodni és hasonlók. Vagy nézel a városban/településeden olyan eseményeket amik érdekelnek, elmész rájuk, csatlakozol másokhoz, dumálgatsz velük, elkéred az elérhetőségüket, stb.. Van aki benne lesz és szívesen barátkozik, más nem, ez normális. Van akinek szimpatikus leszel, van akinek nem, ez is az.

2021. okt. 3. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!