Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Remélem valaki tud segíteni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Remélem valaki tud segíteni :) Volt-e már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány osztálytársam és egyik óra előtt beszélgetett az egy evvel fiatalabb barátnőjével (akit többször is láttam már és bejön). Na én vettem valami tankönyvet és miközben álltam a sorban odajött hozzám az osztálytársam és azt mondta hogy a barátnője szerelmes belem. Mindeközben nevetett és emiatt nem tudom hogy viccelt vagy sem. Vágyok egy kapcsolatra de nem tudom érdemes-e lépni mert nem akarom hogy hülyének nezzenek.

Szerintetek megkéne kérdeznem az osztálytársamat hogy most mi a helyzet vagy inkább ne? Ha igen hogyan álljak oda?

2021. okt. 1. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképpen iskolán kívül intézd, vagy órák után.

Hívd el valahova.

Legjobb ha van két jegyed, valami filmre vagy kuponod valami mekire, de a haverod nem tud menni, így mivel egyébként is szimpi, rá gondoltál.

Ennyi.

Ha éppen nem lenne neki jó, akkor se hagyd magad lerázni, hanem mond neki azt, hogy oké most nem gond, de akkor ha te is szimpi vagy neki, legközelebb találkozzatok már valahol ahová ő szokott járni.

2021. okt. 1. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezt először azzal a lánnyal beszéld meg, aki elárulta, hogy szerelmes beléd. Ha tényleg komolyan mondta, akkor nyugodtan menj rá a lányra.:)
2021. okt. 2. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!