Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác aki a régi osztály társam volt és úgy érzem szeretem de nagyon csúnyán bánt/bánik velem. Valamiért mégis keresem a társaságát. 8 adikas voltam és mindig fogdozott amit én automatikusan elutasítottam de ő kinevetett és azt mondta hogy lezbi vagyok és hogy kislányos mert neki mindenki negszokta engedni hogy fogdossa. Konkrétan elhitette velem hogy ez teljesen normális és hagytam magam. Valamiért nagyon szerettem és ha más lány közelébe volt mindig féltékeny voltam. Mostmár egy suliba járunk de nem egy osztályba így sokszor találkozunk és néha beszélünk. Folyton lenéz és piszkál. De én nem tudom nem szeretni. Barátnője is van akiről mindig áradozik hogy mennyire szereti. Amit nagyon rossz hallani de közbe magamnak meg bemesélem hogy nem nem érdekel. Valamilyen színten undorodom tőle meg szeretem is és ajj nem tudom. Szóval az lenne a kérdés hogy hogy tudnám elfelejteni? Nektek volt már hasonló?2021. szept. 29. 20:42
1/7 A kérdező kommentje:
17/L
2021. szept. 29. 20:43
2/7 anonim válasza:
Ha barátnője van, akkor jobb is ha elfelejted. Kezdj ojannal, aki single.
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen helyzetem.
Tény, hogy 11 éves voltam...
De volt!
Aztán jött az őszi szünet és elfelejtettem az egészet.
4/7 anonim válasza:
Az első lépés az, hogy ne beszélj vele. Nem tudod majd elfelejteni, ha újabb és újabb impulzusok érnek. Próbálj ne is összefutni vele.
5/7 anonim válasza:
Óvakodj tőle, mint a tűztől. Gyerekesen viselkedik.
6/7 anonim válasza:
Azért érzed azt, hogy szereted, mert ő volt az első gondolom az életedben aki valamilyen szinten közeledett hozzád. És ez imponált neked. Tudod, hogy nem helyes amit tett, de mégis úgy érezted, hogy tetszel neki.
De mindez csak illúzió.
Próbálj nyitni mások felé. Majd ha találkozol valakivel, aki tényleg rendesen bánik veled, majd rájössz, hogy mekkora baromság volt ez az egész.
Tapasztalatból mondom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek:)
2021. szept. 30. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!