Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni hogy legyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni hogy legyen egy barátnőm?

Figyelt kérdés
Már ma volt a 10. Lány akivel akartam beszélni de azt mondják hogy ronda vagyok és igazuk is van így már nem is lehet szép barátnőm?
2021. szept. 28. 20:00
 1/5 anonim válasza:
77%

Szerintem fontosabb a belső, szóval majd lesz valaki aki eltekint a relatív "rondasagtol".

Amúgy meg felesleges olyanoknál próbálkozni akik ennyire a külsőre adnak, mert az hosszútávon ugyse lenne jó.

Ha a lány szeret téged ez nem lesz baj, hidd el.

2021. szept. 28. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
15%
Ha ronda vagy, akkor mért akarsz szép baránőt? 😂 Nem mindegy, hogy milyen pattog a farkadon? 🤷‍♂️
2021. szept. 28. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Fodrász, fogász, kozmetika, bőrdoki, felnőtt ruha!
2021. szept. 28. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy ronda? Tedd magad helyessé! Ha kövér vagy, menj el edzeni, ha pattanásos vagy, menj el kozmetikushoz, ha valami nevetséges otthon nyírt/vágott hajad van, menj el egy borbélyhoz és vágass olyan hajat, ami jól áll a karakteredhez, arcformádhoz és magabiztos is tudsz benne lenni, ha folyton ugyanabban a vicces ruhában vagy, akkor figyelj oda, hogy a férfias fiúk milyen ruhákat hordanak és válaszd ki azokat közülük, amelyekben magabiztos tudsz lenni! Vannak még extrák, amiket használhatsz bőven és akár "álomférfi" is lehetsz. Például igényesebb parfümök, cipők, a haj beállítása (soha NE zselézd, ne legyen vizes hatása és kemény se, legyen puha és használj waxot), mindig viselj az alkalomhoz illő, ha nem hivatalos az alkalom, lazább, de akkor is komoly, vállalható ruhát, a körmöd legyen mindig ápolt, arról pedig remélem nem is kell beszélnem, hogy minden este fürdés, napi 2 fogmosás és heti 1 hajmosás.

A belsőd pedig legyen határozott, férfias, tudj egy "rosszalkodni" is (például bulikban), de ugyanakkor legyél intelligens is. A legtöbb lánynak ez az ideálja (tapasztalat). Hidd el, nem gáz a tanulás, az meg különösen nem, ha az életedben céljaid vannak, amikért teszel is! A lányoknak vonzó és férfias, ha egy fiú nem céltalan, hanem határozott. Mindezt kezdhetnéd azzal, hogy amikor például ételt vagy italt választasz egy étteremben, nem vacillálsz félórán át, hanem határozottan és megfontoltan döntesz.

Ha ezeken javítasz, nem csak a lányoknak leszel vonzó, hanem a saját életminőséged és életmódod is javuló tendenciát fog mutatni.

Remélem tudtam segíteni! :-)

2021. szept. 28. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Lány vagyok, elhordhadsz mindennek, de sajnos nem igaz, amit az 1. válaszoló ír. Valamilyen szinten muszáj jól kinézned, nagyon sajnálom, ez van, egy felszínes világban élünk, és igaz az, hogy a külső megfog belső megtart. Itt most nem arról van szó, hogy görög istennek kell lenned, de ne legyél csúnya. Oké, hogy ha egy lány szeret akkor nem fogja érdekelni a külsőd, de 1. ha eleve nem talál helyesnek, akkor jó belső ide vagy oda, nem fog ismerkedni veled legalábbis nem párkapcsolati célból (ez nagyon gáz dolog, de sajnos így van)

2. Azért a szerelemhez az is kell, hogy külsőleg is legyen vonzalom a másik iránt.

Én is sokáig hitegettem magam azzal, hogy engem csakis a belső érdekel, és ha egy fiúnak jó tulajdonságai vannak akkor nem számít a külseje, de ez nem igaz. Persze nem tudni hogy valóban "ronda" vagy-e, ez egy szubjektív dolog, és így sem leszel teljesen esélytelen, de az tény, hogy sokat dobna a megjelenéseden, ha az előző válaszolók tanácsait megfogadnád. Ha ezek meg vannak, akkor pedig nem lehetsz annyira ronda. Aztán lehet, hogy vannak lányok akiknek tényleg nem számít a külső, de lehet hogy ők is csak átverik magukat, mint én anno...

U.i.: a magabiztosság rengeteget dob a kisugárzásodon, úgyhogy az mindenképp nagy előny ha van:)

2021. szept. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!