Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi tévő legyek? (Bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

(hosszú pletyka következik szánalmas életemből) Gimit váltottam, új suli, új osztály stb. És megtetszett az egyik osztálytársam. De úgy nagyon. Gondoltam, hogy elmondom neki, de egyszer besült már ez a módszer másnál:(. Ő szőke, kékes zöld szemű, 1.80 cm magas, intelligens, vicces, egyszóval tökéletes. Rólam annyit, h 1.60 cm vagyok, szőkés barna hajú, zöld szemű. Nem vagyok egy Vouge modell, kicsit vastagabb lábaim vannak, mert fociztam (mellesleg ő is focizik <3). Mivel az ablaknál ülök, és ott nagyon jól ki van alakítva az ablak, tehát le lehet sorba ülni, sokszor oda gyűlnek körénk beszélgetni. Amikor ő is oda jön, szereti piszkálni a kulcstartómat, tolltartómat stb. Tudom ciki, de ezek a kedvenc tárgyaim XD.

Sokszor összenézünk(nem tudom hogy fogalmazzam meg), általában sosem kapja el a fejét:) (utólag elolvasva ez nagyon béna de mindegy)

Az lenne a kérdésem, hogy lépjek felé, vagy csak várjam amíg ő teszi meg az első lépést?

U.I. Nem szeretnék megint beégni:)

16/L

2021. szept. 28. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Viszonozhatod, amit ő csinál, és ha akar, majd elhív.

Nekem is voltak ilyenek gimis éveim alatt, azt hittem, én is tetszem nekik, de tévedtem. Mikor elmondtam, a barátságok is megszakadtak.

2021. szept. 28. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:

1.Sajnálom, átérzem:(

De miután beküldtem a kérdést, rám írt messengeren, hogy elküldje a házit, mert beteg vagyok és nem mentem suliba<3

2021. szept. 28. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszönd meg naaaagyon szépen :)
2021. szept. 28. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!