Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene félnem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú akivel 1 koliban vagyunk és nagyon kedvelem meg ő is engem biztosan csak nem tudom hogy ő is annyira mint én őt, na és neki van egy nagyon kellemetlen szobatársa/barátja aki próbálja tele beszélni a fejét hogy miattam elhanyagolja őket pedig tényleg csak beszélgetünk meg ilyenek és nagyon félek főleg az utóbbi időbe hogy le fog lépni addig fogja neki mondani ezeket, egyébként a barátaim szerint bejövök a fiúnak de nem vagyok benne biztos, ja és még az is fontos hogy én nem rég utasítottam vissza a kellemetlen szobatársat és lehet emiatt próbálja a fiút manipulálni de nem tudom csak félek hogy le fog lépni és itt hagy de én őt nagyon szeretem. Szerintetek?2021. szept. 24. 23:15
1/1 anonim válasza:
Most mire kéne választ adjunk? Nem látunk a fiúd fejébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!