Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Az osztályomból két srác is tetszik.

Az 1. kedves, vicces, okos, szép stb. Már 3 éve tetszik nekem, de neki valószínűleg nem tetszem.

Aztán itt van ez a másik fiú. Ő is kedves, vicces, ő is szép és sportos (ez számomra plusz pont egy srácban) is. Ő év elején jött az osztályunkba de csak 1-2 hete kezdett el érdekelni. Számára szerintem nem vagyok közömbös.

A kérdésem az lenne, hogy mit tegyek?

2021. szept. 24. 05:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj meg az új sráccal, nem egyértelmű, ha a másikat nem érdekled?
2021. szept. 24. 09:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván egyértelmű lenne ha tudnám biztosra hogy nem tetszek neki. De nem vagyok biztos abban hogy nem tetszek neki meg abban se hogy a másik srácot érdekelem.
2021. szept. 24. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknek sincs a homlokára írva, hogy melyiknek tetszel és melyiknek nem.

Menj ahhoz, aki jobban tetszik még ha szerinted nem érdekled is őt. Hátha mégis?

Ha ez nem jön be, ott a másik verzió.

2021. szept. 24. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom az első srác ha 3 év alatt nem kezdeményezett, ezután se fog.
2021. szept. 25. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem értek egyet a 4-essel, én pont három év után kezdeményeztem egy lánynál pár éve. Mondjuk össze nem jöttünk, de az más kérdés.

Kérdező!

Mielőtt bármit is mondanék, ne az alapján itélj meg egy fiút hogy sportos-e vagy sem! Nem mindenki tehet róla hogy nem az, van akinek genetika, van akinek meg nincs ideje meg energiája ilyesmivel foglalkozni... De. Friss tapasztalatom van sajnos hasonló helyzetről. Egy éve tetszett nekem egy lány, és rengeteget tettem érte, amiből valószínűleg semmit sem vett észre, és most találkoztam egy másikkal, akinek mintha tetszettem volna. Úgy döntöttem, az előbbi lányt "lezérom", "feladom" és kezdeményezek az utóbbinál, ami elég szar döntés volt hogy úgy fogalmazzak, mert neki nem tetszettem, és még össze is vesztem vele, szóval két szék közül a pad alá.

Tanácsként annyit tudok mondani, hogy próbálj meg várni. Esetleg, nem megfeledkezve arról, hogy miért is tetszett meg neked 3 éve az a srác, óvatosan adhatsz egy esélyt a másiknak, próbálj jelezni neki valahogy, pl próbálj belenézni a szemébe(akár távolról is) vagy random mosolyogj rá. Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de ha szoktatok beszélni, akár többen is, de úgy hogy ő is ott van, akkor ha te mondasz épp valamit, nézz rá, nevess a viccein, stb. De a legfontosabb, hogy ne siesd el, mert lehet hogy csak rosszabb lesz.

Sok sikert! 😊

2021. okt. 19. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!