Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel talán alakulóban lenne (még én sem nagyon tudom ).Egyik nap megölelt a suliban meg tök jót beszéltem vele.Rá egy napra meg konkrétan köszönés nélkül elsétált mellettem kétszer isúgy hogy mindvégig a földet nézte és figyelembe se vett.

Ez most mi?egyszerűen nem tudom értelmezni.

2021. szept. 9. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóképpen voltunk/vagyunk az egyik osztálytársammal. Volt egy időszak, amikor nagyon jól elbeszélgetünk, gyakran megölelt, stb. Aztán egyszer, nagyon flegma lett. Nem sokkal később jött egy időszak, amikor megint jól kijöttünk. Időközben került barátnője, tartom a távolságot tőle, de lopva még mindig megérint és lelkizik.

Én mondom, a fiúk sem beszámíthatóak. (Tisztelet a kivétel)

2021. szept. 9. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelenthet semmi rosszat,énis elszoktam sétálni többször is utána írja a lány hogy miért nem köszöntem,egyszerű a válasz!(rossz a szemem,és nem hordom a szemüveget). Nem kell egyből rosszra gondolni.
2021. szept. 9. 15:27
 3/10 A kérdező kommentje:
De konkrétan mellettem sétált el, ugy hogy még a táskája hozzám is ért.
2021. szept. 9. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vett észre, másra figyelt, megijedt, rossz napja volt vagy teljesen félreértetted a közös időt és semmi olyanról nincs szó, hogy bármi alakulna köztetek.

Egy ölelés és beszélgetés, ebben semmi nincs. Ha tudni akarod mi van, akkor odamész és beszélsz vele, pl. megkérdezheted miért nem köszönt mikor mellette voltál.

2021. szept. 9. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves a srác?

Sajnos előfodulhat, hogy így akar lerázni, főleg, ha még eléggé éretlen.

2021. szept. 9. 16:44
 6/10 A kérdező kommentje:
16, de semmi másra utaló jel nem volt
2021. szept. 9. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
"Talán alakulóban lenne" - Ez mit jelent? Szoktatok beszélgetni? Mióta ismeritek egymást? Adott bármi arra utaló jelet, hogy tetszel neki?
2021. szept. 9. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Te hogyan reagáltál a srác megnyilvánulásaira? Adtál feléje valamilyen bíztató jelet?
2021. szept. 9. 19:40
 9/10 A kérdező kommentje:
#7-nek 3-4 honapja ismerjük egymás, gyakran találkoztunk nyáron egy kisebb társaságon belül, és igen adott jeleket szerintem
2021. szept. 9. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Legközelebb rúgd fel a ge*cibe. Akkor majd észre vesz, ha orra esik.
2021. szept. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!