Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért csináljátok ezt?
Van egy srác akivel talán alakulóban lenne (még én sem nagyon tudom ).Egyik nap megölelt a suliban meg tök jót beszéltem vele.Rá egy napra meg konkrétan köszönés nélkül elsétált mellettem kétszer isúgy hogy mindvégig a földet nézte és figyelembe se vett.
Ez most mi?egyszerűen nem tudom értelmezni.
Hasonlóképpen voltunk/vagyunk az egyik osztálytársammal. Volt egy időszak, amikor nagyon jól elbeszélgetünk, gyakran megölelt, stb. Aztán egyszer, nagyon flegma lett. Nem sokkal később jött egy időszak, amikor megint jól kijöttünk. Időközben került barátnője, tartom a távolságot tőle, de lopva még mindig megérint és lelkizik.
Én mondom, a fiúk sem beszámíthatóak. (Tisztelet a kivétel)
Nem vett észre, másra figyelt, megijedt, rossz napja volt vagy teljesen félreértetted a közös időt és semmi olyanról nincs szó, hogy bármi alakulna köztetek.
Egy ölelés és beszélgetés, ebben semmi nincs. Ha tudni akarod mi van, akkor odamész és beszélsz vele, pl. megkérdezheted miért nem köszönt mikor mellette voltál.
Hány éves a srác?
Sajnos előfodulhat, hogy így akar lerázni, főleg, ha még eléggé éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!