Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan utaljak rá, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utaljak rá, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy évfolyamtársam aki nagyon bejön, meg minden és nagyon nem találkozunk, max csak szünetekben akkor viszont egy öleléssel “üdvözöl”. Sajnos nagyon nincs rá alkalom, hogy tovább beszéljek vele, vagy esetleg akármit is mert legtöbbször a barátnőivel van, vagy kezdődnek az órák. Ő írt rám először az első találkozás után, nem tudom hogy ez jelenthet vajon -e valamit. Ráadásul kicsit önbizalom hiányos vagyok, mert nem tudom hogy kéne neki ezt elmondanom, hogy bejön nekem. Ő lány és én vagyok a fiú. Holnap állítólag beszélgetek vele, de nem tudom, hogy ott lesznek még mások mellette vagy csak négyszemközt beszélgetünk. Az utóbbi jobb lenne, de ha nem így történik, akkor hogy mondjam el neki hogy bejön? (Nemrég óta ismerjük egymást)

2021. szept. 2. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesznek mellete, akkor hívd félre, hogy négyszemközt lehesettek. Akkor mond Neki!

Sok szerencsét kívánok! 😊

2021. szept. 2. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát írd meg neki messengeren. Vagy bokolj neki , légy vele figyelmes udvarias, kedves , aranyos és nyilván rá fog jönni hogy bejön neked és ha ő csak barátként néz rád azt úgyis leveszed az irásábol
2021. szept. 2. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen egyelőre ne mond neki szerintem
2021. szept. 2. 17:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Friendzone lett skacok!
2021. szept. 3. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom haver, de ne parázz a következő csaj majd összejön. Legyél olyan aki nem görcsöl rá egy ilyen helyzetre. Hidd el az jobban bejön a csajoknak.
2021. szept. 3. 18:11
 6/6 anonim válasza:

Tudom milyen ez..

De csak egyet tudok ajánlani én is.

Sz@rd le! Lépj tovább!

Én is mindig besz0p0m velük. :/

Ne add fel, majd csak valaki viszonozza. :)

2021. szept. 4. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!