Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehet még valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet még valami?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, nyár elején offolt azzal, hogy maradjunk csak barátok. Elengedtem ezt a barátság dolgot, mondván "úgyse működne".Egész jól el voltam a nyáron, volt pár lánnyal dolgom bulikban, jól éreztem magam. Viszont most újra eszembe jutott, láttam is a gimiben és egyszerűen csak ő jár a fejemben, ki nem tudom verni a fejemből tegnap óta. Mit kellene tegyek? Meg akarom hódítani Őt!

2021. szept. 1. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2021. szept. 1. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Megmondta, hogy nem akar többet. Szerintem egyszerűen csak fogadd el a helyzetet.
2021. szept. 1. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Mikor nem tudsz egy lányt elfelejteni bármiféle okból,mikor már nem jöttél be nála, csak beszélgess más lánnyal. Akár egy beszélgetés legyen az 20lerces vagy egy órás, és már ki is verted a fejedből.Tapasztalat.
2021. szept. 1. 22:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld😔
2021. szept. 2. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Szia! Vagy igen, vagy nem... Nincs kőbe vésve, hogy ha elsőre nem jöttél be neki, már nem is fogsz.... A nők érzelmi alapon hoznak döntést, ha ismered és sikerül megfognod ilyen téren, akkor nyert ügyed van.

Haverom csajával 4 éve találkozott először... KB. Másfél évig tiszta szívből ruheltek egymást. Aztán ez valahogy elkezdett atmenni semlegesbe miután sokat voltak együtt, majd elkezdtek barátkozni miután találtak közös dolgokat egymásban.. KB. 1 évig voltak legjobb barátok, mire osszejottek.. Az 1 év alatt a csaj többször kifejtett, hogy nem jön be neki a haverom, pasija is volt közben... Miután szakított a csaj a csavojaval... KB. Pár hónap után elkezdtek egyszer csak szerelmeskedni, minden elomenetel nélkül, fura volt... A haverom viselkedése atkattintott valamit a nő érzelmeiben. Itt nem is barátságbol, hanem utálatból lett szerelem.

Legyél vele jóban, dumazz vele minél többet. Nyerd el a bizalmat, éreztesd neki, hogy te vagy a legfontosabb számára, a legmegbizhatobb ember az életében. Humor, próbálj rá állni erre a vonalra, azt nagyon bírják, légy férfias, bátor, ez adja a karizmadat. Állj ki mellette nyíltan. Kezdj el edzeni, az sokat nyom a dolgok alakulasaba.

Annyi, hogy elofordulhat, hogy nem mindig sikerül,... De ha keres, jó barátok vagytok, kozeliek, kölcsönösek a beszélgetések, az adhat bizakodásra is okot..... Ha sikerül nem tudni mikor, lehet 1 hónap, lehet 3,lehet félév, 1 év, akár több idő..... Én nem azt mondom, hogy nem sikerülne, csak annyi, hogy lehet hosszú lenne, ennyi időt meg nem biztos, hogy megér a fiatal éveidből.... Főleg, hogy a te korodban a srácok szinte a csajok többségében képes lenne valami szerethető dolgot találni. Ezt neked kell eldontened, de ha folytatod, akko valtozz a megfelelő irányba.

Ha van még kérdésed, írj privit.. Ott mesélsz részletesebben, plusz van még pár sztorim, ami érdekelhet.

2021. szept. 20. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!