Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Visszafog jönni hozzám ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafog jönni hozzám ?

Figyelt kérdés
Nos hát julius elejen megismerkedtem egy lannyal ment a beszelgetes minden,majd kesobb osszejottunk tök jól ment minden ment a szerelem egesz nap beszelgettunk. Ő tervezgetett a legtöbbet,hogy majd így közös nyaralás jövőre stb. Majd 1 honap után 1x csak hirtelen bedurcizott írt egy ilyen búcsúszöveget,hogy ezért szakít stb tudtam,hogy kamu amit írt és a lenyeg szakított és letiltott.Több napig nagyon kivoltam mikor már kezdtem belenyugodni az egészbe akkor lattam hogy egyik volt exét likgolgassa,szivecskézi a szakitasunk utan 3 nappal.(errol az exerol nekem azt mondta hogy utalja őt ki nem állja mert anno nem vette őt komolyan elhanyagolta, latni sem akarja.)Nem akartam a csajnak keresztbe tenni (direkt nem arra az exére irtam akit ujra likolgat) de tudni akartam mi lehet az igazsag amiert szakitott így ugy voltam ráírok arra az(másik)exére akivel 1 evig egyutt volt ugy voltam ő biztos jobban ismeri hatha tud segíteni. Kiderult hogy ehhez az exéhez ment vissza es nem is szakitottak hanem szunetet tartottak tehát átvert engem és a regi exet is akinek azt mondta hogy a szunetjuk alatt senkivel nem beszelgetett. Azóta se nekem se annak az exenek nem irt semmit még ő van megsértődve. Én még ezek után is nagyon szeretem és visszafogadnám. Szerintetek visszajon hozzám valamikor ? Vagy felejtsem el?
2021. aug. 25. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál az alapján csak játszott veled és felejtsd el.
2021. aug. 25. 13:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Vótmá 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
2021. aug. 25. 13:31
 3/17 A kérdező kommentje:
És ha netán esetleg keress engem akkor szerintetek érdemes újra megpróbálni vagy zavarjam el ?
2021. aug. 25. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább zavard el, nem érdemel meg és kitudja hányszor verne még át.
2021. aug. 25. 13:48
 5/17 A kérdező kommentje:
És mikor egyutt voltunk azt mondta az osszes exet letiltotta ramentem ismeroseire egyikse volt letiltva direkt nem hoztam fel akkor nehogy veszekedes legyen belole.Csak én lettem letiltva végül.😄😄
2021. aug. 25. 14:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd vissza, mert ő nem szeretett téged, kihasznált, játszadozott veled. Ha vissza fogadod, tuti átver megint...
2021. aug. 25. 14:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már kérdezted, nem változott semmi. Csak egy rongy voltál neki, akibe beletörölheti a lábát, míg az exével szünet volt. Mit akarnál ezen folytatni?
2021. aug. 25. 14:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
De ha téged letiltott ,te honnan tudod ,hogy ő kilet likeolgat?
2021. aug. 25. 14:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Van a regebbi facém ott az a srac aki az exe volt ismerosom abba a fiokomba es ott lattam hogy likolta meg hozzaszolt a kepehez
2021. aug. 25. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy naiv! Ez a lány Téged semmi sem vesz!
2021. aug. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!