Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
1 hete ismertem meg egy lányt. Élőben jól kijöttünk, szimpatikus voltam szerintem neki. Instán bejelöltem, és vissza is jelölt. Elég sok követője van, és népszerűnek tűnik. Amikor írtam neki, eleinte egyből válaszolt, de mostanában néhány óra, de van amikor egy nap mulva válaszol. Egyszer amikor írt akkor leláttamoztam az üzenetét, majd fél nappal késöbb vissza írtam. Erre ő pont ugyan ezt megcsinálta egy napra rá. Miért csinálta? Szerintetek van esélyem nála?

2021. aug. 23. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2021. aug. 23. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Írj neki olyant amire felkapja a fejét "leszophatán ha szeretnél" pl
2021. aug. 23. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

Unalmas vagy,nincs esélyed.

A 2-es tudja hogy müködnek,ha ez se jön be hagyjad

2021. aug. 23. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki és hívd el személyes talira, ahelyett hogy azon játszmáztok, ki mikor válaszol.
2021. aug. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!