Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ez zavar akkor nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez zavar akkor nem vagyok szerelmes? Pedig annak érzem magam!

Figyelt kérdés

Kissé zavar, hogy velem egymagas. Én 177cm vagyok, ő 178cm, de az az 1cm nem számít. Én vagyok a nő.

Mindent imádok benne. A hangját, a nevetését, a szép szemeit, a haját, a testét, ahogy gondolkodik, amiket csinál. MINDENT. De ha megyünk valahova mindig feszültnek érzem magam, meg folyton azonkattogok, hogy hülyén nézünk ki egymás mellett. Magassarkú cipőt meg nem hordok mióta ismerem, mert gy meg tényleg pocsékul érzem magam.

Eldig sak 190cm-es pasijaim voltak, de elmondom, ennyire még egyikbe sem voltam belebolondulva.

Ez tönkreteheti a kapcsolatunkat, hogy ez engem zavar? Őt nem zavarja, az se zavarná ha magassarkút vennék.

2021. aug. 22. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Én 192 magas vagyok de hidd el nekem hogy ez sem mindig jó.

A nők átlagos magassága olyan 170 centi körül van és hiába tök jó hogy magas az ember, amikor meg akarsz állva csókolni egy átlagos magasságú nőt az olyan érzés mintha a cipőmet hajolnék le bekötni.

Van egy kosaras ismerősöm ő 2 méter feletti és van neki egy 150 valahány centis nője. Amikor látom őket sétálni olyan látvány, mintha a lányát sétáltatná.

Szóval szerintem nem gáz ha egy magasak vagy megközelítőleg azonos magasságú a partner mert sokkal praktikusabb

2021. aug. 22. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:

10-es. Reméltem is. Csak akkor a lepontozást se kell ennyire komolyan venni, hogy rögtön menteni próbálod magad.

És köszi!:D

2021. aug. 22. 13:17
 13/18 anonim válasza:
92%

Álom férfi, csak lenne pár centivel magasabb, mi? :D

Nőj fel hozzá szellemileg.

2021. aug. 22. 13:18
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
Hogy a nők minden kis apróságon fenn tudnak akadni. Még ha alacsonyabb lenne, azt mondom oké, fura lehet. De ez, vicc. :D
2021. aug. 22. 13:19
 15/18 A kérdező kommentje:
13-as buta vagy. Nem vele van a baj, én érzem magam kellemetlenül.
2021. aug. 22. 13:20
 16/18 anonim válasza:
46%
Palvin Barbi és Dylan közt is kb. ennyi a különbség.
2021. aug. 22. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Én is mindig a magasabb pasikért voltam oda. Aztán belezúgtam valakibe, aki csak pár cm-el volt magasabb nálam és magassarkút sose vehettem fel, mert akkor nyavalygott. De nem zavart, hogy nem túl magas, csak nem értettem, hogy lehetek ennyire szerelmes belé, ha ilyen alacsony. Aztán amikor elmúlt a szerelem, elkezdett zavarni az alacsonysága.
2021. aug. 22. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha más egyebekben (főleg a lényeges dolgokban) jól megértitek egymást, akkor az 1 cm plusz ne zavarjon. Magassarkút meg nem kell okvetlen viselned. Lehet élni nélküle is.
2021. aug. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!