Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy ezért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy ezért nem lép semmit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki már nagyon régóta követ még akkor is amikor még együtt voltam a barátommal. Biztos látta, hogy van barátom, mert ha nem is sűrűn, de posztoltam ki pár képet Instára. Azóta ennek vége lett, viszont mivel a két család is régóta barátok nem úgy vesztünk össze mint ahogy a legtöbben. Tehát viszonylag jóban maradtunk, nem volt letiltás meg semmi.

Az a fiú akit fentebb említettem max annyit láthat, hogy nincs fent vele már képem. Szerintetek benne lehet az a dolgokban, hogy azért nem kezdeményez, mert még azt hiszi barátom van? Vagy egyáltalán nem is akar?

Úgy vettem észre, hogy azért érdeklem őt. Mindig likeolgat nekem, megnézi a storym. Szokott rá reagálni is, de általában nem olyat amiből bármi is kiindulhatna. Ezért gondoltam arra, hogy amiatt mert baratom volt.

Gondoltam arra egyszer reagálok neki én és hatha kialakul valami. Random ráírni nem igazán merek mivel egy suliba járunk.

2021. aug. 20. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te többet tudsz róla mint mi,szóval nem nagyon érdemes ezt megválaszolni,oké like-olgat stb...de ennyi? Velem is van olyan lány akit csak azért like-olok mert tetszik a külseje,de nem járnék vele.
2021. aug. 20. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első kérdés, hány évesek vagytok? Amugy magamból kiindulva ,én is nézegetem más lányok storyjait meg reagalok rajuk, meg likeolgatom a kepeiket attol fuggetlenul hogy tetszik e vagy sem, szóval ez nem tuti biztos. Az viszont jó ötlet hogy te is reagálsz az ő cuccaira, akkor nagyobb bátorsága lesz rádírni.
2021. aug. 20. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta összejöttünk!🥰
2022. jan. 19. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!