Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém, de mással...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém, de mással jött össze. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már egy ideje barátok vagyunk, vagyis én azt hittem. Kiderült (a legjobb barátja által), hogy 2 éve szerelmes belém. Ez eddig nem egy túl különleges történet, de most jön a csavar: összejött nyár elején egy másik fiúval. A legközelebbi barátainak folyton panaszkodik, hogy annyira nem jó a kapcsolata, meg hogy én mennyivel jobban tetszem neki, de mégsem velem van, pedig közel lakunk egymáshoz és nagyon sokszor találkozunk (még most, a kapcsolata alatt is). Miért van ez?

Én 18F, ő 17L

2021. aug. 19. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Te nyitottál felé? Tudja hogy így érzel? Szerintem csak elege lett az érzéseiből, jött egy srác aki kimutatta felé az érzéseit és megörült neki hogy most nem neki kell sóvárogni valami iránt. Gondolom hirtelen ötlet volt a kapcsolat és rájött hogy ettől még nem felejti el azérzéseit irántad.

Mondd el konkrétan hogy hogyan érzel iránta, ne csak kerülgesd a témát ha akarsz is tőle valamit.

2021. aug. 19. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Mert a másik nem volt akkora mamlasz mint te.
2021. aug. 19. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Na, de te mit érzel iránta, ez is fontos? Ha csak az van, hogy sajnálod, hogy kihagytál egy lányt, akkor nem olyan nagy a baj. Ha csak barátságot érzel felé, akkor nincs dolgod, miért használnád ki, hogy ő szerelmes beléd, ha te nem vagy belé? Ha viszont te is szerelmes vagy, akkor meg elhalasztottál valamit. Ez se olyan nagy baj, az ember fiatalon, így tanulja meg ezeket a dolgokat. De ha nem csak csodálkozol, hanem fáj is, hogy vele van, akkor mondd el neki, hogy most, hogy összejött a sráccal értetted meg, hogy milyen fontos neked. Hátha.
2021. aug. 19. 10:39
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Érdekes helyzet, mert tetszik, de szerelmes nem vagyok belé. Egyébként egyértelműen jeleztem felé, hogy érdeklődöm iránta (még el is pirult), de valamiért pár hétre rá mégis a másik fiút választotta. Nem értem.:/
2021. aug. 19. 10:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, lehet, hogy fél, ha neked "csak" tetszik, akkor végül csalódnia kell benned, mert elhagyod és biztonságból inkább a másik srácot választotta. Nem biztos hogy jól döntött, megjegyzem.
2021. aug. 19. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez már két éve így van nála, akkor egyértelműen nem érezte úgy, hogy veled lehet bármi értelmes kapcsolat, ezért jött össze valakivel, aki jobban nyomult. Máskor ne legyél nyámnyila. Vagy talán még most se késő. Van, hogy a szerelem csak azután alakul ki, hogy összejön az ember valakivel.
2021. aug. 19. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
#6 valahogy így, simán megunta várni, hogy te nem kezdeményezel.
2021. aug. 19. 11:59
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted a te reszedrol lehet szerelem kesobb?

Mert ha igen akkor ha meg most is surun talalkoztok akkor probald meg kicsit randisabba tenni. Ereztesd vele a torodest, az erdeklodest. Fontos hogy ne csalja meg a jelenlegi baratjat mert az csunya dolog. De ha erzi feloled a figyelmet akkor lehet szakit a pasijaval es akkor megcsokolhatod.

2021. aug. 19. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Megunta, hogy nem vagy képes lépni.
2021. aug. 19. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Ez ilyen játék, ha nem lépsz és jó a csaj hamar lecsapják a kezedről, aztán egyszer olyan jön a képbe aki netán jobb is nálad, és jól kijönnek, akkor lassan el leszel felejtve.
2021. aug. 19. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!