Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek után ne én keresem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ne én keresem?

Figyelt kérdés
A napokban kocsit megbántott az a srác akivel alakulóban vagyunk nem is ,hogy megbántott hanem olyan dolgot írt ami kicsit offolásnak felelt meg és én írtam neki vissza,hogy akkor rendben ,de ő látta de nem írt rá semmit.Gondolkoztam,hogy írok neki gáz lenne ha én írnék neki?

2021. aug. 8. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő bántott meg és ő offolt, akkor nehogy írj neki. Majd ő megkeres, ha mégsem így gondolta.
2021. aug. 8. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írnék rá.
2021. aug. 8. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Rajta van a sor lépni, mert Te már léptél.
2021. aug. 8. 13:32
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Ln egy semmitmondó üzit megkockáztatnék. Írásos kommunikációban nagy kockázata van, hogy félreértitek egymást. Ha ilyenkor mindkét fél az egóját pátyolgatja, lehet, hogy életetek nagy szerelmét szalasztjátok el.
2021. aug. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!