Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy lányba akinek a szülői háttere , és az otthoni atmoszférája borzalmas, de elvárja hogy töltsek ott időt?
totál ismerős a helyzet, kb ugyanez volt velem is
csak ott a fater a tróger, proli lúzerség mellett egy rosszindulatú beképzelt pösc is volt, aki a teljes család életét megkeserítette
én pár húzása után nem mentem többet, de akkor meg elkezdték bnőm zsarolni, hogy milyen emberrel van együtt, aki nem kíváncsi rájuk, akkor nem is fizetik neki a kolit, meg kaját stb, végül szakítottunk, nekem elég lett ebből (főleg hogy a csaj ragaszkodott hozzájuk és őket védte)
nem nagyon látok erre megoldást, ha ilyen, akkor ez nem fog változni sosem, mindig is utálni fognak téged
Nézd, ha hosszú távra tervezel kapcsolatot a lánnyal, abba bizony bele kell tervezned a szüleit is. Főleg, ha a lány amúgy jó kapcsolatban van velük, de igazából akkor is, ha elszabadulni szeretne mielőbb. Szóval ne abban gondolkodj, hogy hogyan tudod őt mielőbb kicibálni otthonról hogy többet vissza se menjen, hanem hogy hogyan tudjátok együtt úgy kezelni a helyzetet, hogy az neked is, neki is jó legyen. Te maradhatsz udvarias a szüleivel, elengedheted a füled mellett a megjegyzéseit, és megegyezhettek a lánnyal, hogy mennyi időt töltötök ott. Ne számítsatok rá, hogy náluk el tudtok vonulni, mivel, úgy tűnik, a szülők ezt nem akarják hagyni. Menjetek inkább el sétálni :-) És azt is gondoljátok meg, hogy ha majd gyerekeitek lesznek, akkor a lány szülei is nagyszülők lesznek, ezt is kezelnetek kell majd.
Ami az anyagiakat illeti, ne hangsúlyozd ezt az anyagi megmentő szerepet. Kérdezd ki a lányt, hogy hogy érzi magát ebben a helyzetben, hogyan lenne neki és a szüleinek könnyebb az anyagi különbséget elnézni. Amíg te vagy a gazdagabb, addig ebbe nehéz belelátni, nem érted, miért nem fogadják szívesen az önzetlenül adott pénzedet. Igazán csak úgy lehet megérteni, ha egyszer te olyan kapcsolatba kerülsz, ahol te vagy a szegényebb fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!