Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Van hogy órákon át beszélünk, majd megnézi az üzenetet és nem ír vissza rá, hiába elérhető. Majd ha küldök mégegyet ugyan olyan jól folytatódik a beszélgetés. Nekem nagyon bejön, elmondása szerint én is neki, egy nyelvet beszélünk de messze élünk egymástól (~1200km). Eddig nem nagyon volt barátnője, nagyon a sportra koncentrál.
Nincs kedve velem beszélni? Lehet hogy túl gyors vagyok neki?
Én 17L vagyok, ő 18F
Vagy csak fél a tàvtól. De az is lehet, hogy akkor hirtelen nem tud vissza írni. De az is lehet, hogy épp foglalt a keze (if u know how i mean...).
Nem tudjuk miért nem ír vissza, kérdezd meg tőle.
Én mondjuk eleve nem akarnék vele kialakítani semmilyen kötődést. Jobb ha nem idealizáljátok túl a helyzetet, ez mégis csak elég nagy táv.
Bár ez csak az én véleményem. 19/F
Ezt az 5-ös válaszolónak üzenném : Ha jól megértik és kedvelik egymást, akkor miért ne adjanak egymásnak egy esélyt ? Nem egy ember él távkapcsolatban (köztük jó magam is, és sokkal nagyobb távolságról van szó a mi estünkben), szerintem így egy még mélyebb kötődés alakulhat ki két ember között és megtanulják értékelni minden egymással töltött percet. :) Persze nem azt mondom, hogy egyszerű, nem mindenki tudna távkapcsolatban élni, de simán működhet, ha két ember igazán szereti egymást. Egybként mielőtt félreértés történik, nem kötekedni próbálok, ez csak az én véleményem.
És hogy megválaszoljam a kérdező kérdését : Nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy elfoglat-e, abban semmi rossz nincs. :) 2-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!