Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Titeket zavarnának ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarnának ezek a külső tényezők?

Figyelt kérdés

Hófehér bőr, viszonylag pattanásos arcbőr(de ápolja), sminket viszont nem használ, természetes szemöldök(csak középen szedi, mert neki így tetszik), vékony lány viszont a hasa nem annyira lapos.

Ha a fiúk piszkálnak ezek miatt, nincs esélyem náluk?

2021. aug. 3. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik elsőre - a belső fog dönteni, hogy meg fog-e a személyiséged.
2021. aug. 3. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam ezek biztos nem kizáró okok. A pattanások idővel elmúlhatnak, ebben bízhatsz. És persze a hasad alakján is dolgozhatsz bizonyos keretek közt.
2021. aug. 3. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem semmi okod nincsen aggódni :) A hófehér bőrt én személy szerint sokkal jobban szeretem, mint a lebarnultat (számomra természetesebb hatást kelt - ezért sem szeretem az olyan lányokat akik így nyáron agyonszolizzák magukat, nagyon kiábrándító).

A pattanásokat egy jó bőrgyógyász segítségével ellehet tüntetni (de idővel maguktól is el fognak múlni) fiúként mondom, nekem is egy időben rengeteg volt. Lehet, hogy egy felszínes ember szemében hátrány, de aki normálisan gondolkozik és tényleg szeret téged, azt nem fogják zavarni a miteszerek :)

2021. aug. 3. 12:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ezek nem lennének kizáró tényezők.

19 F

2021. aug. 3. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Szia. Írj.
2021. aug. 3. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A belső fontosabb. De ezek egyáltalán nem kizáró tényezők, sőt, a fehér bőr a zsánerem és ha nem vakolja magát egy lány.
2021. aug. 3. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha alád vernek megtudod
2021. aug. 3. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletes vagy! ☺🥰
2021. aug. 3. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből azért nehéz eldönteni, hogy tetszenél-e. Amiket leírtál azokkal egyáltalán nincs semmi gond. Az, hogy van pár hülyegyerek, akiknek akkora az arca, hogy bányatavakat lehetne feltölteni vele és baromságokat hordanak össze egyáltalán nem releváns... A szűz kisfütyisek szoktak beszólogatni a csajoknak tizenévesen...
2021. aug. 4. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
A leírt külső nem kizáró ok. Lényeges lenne e felső éned.
2021. aug. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!