Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes rá várnom és küzedenem érte?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy exem akivel pár hete mentünk szét. A haverjaival jóba maradtam és egyre több ismerőse ír rám és stb… A fiú megcsalt engem és nem érzett már ugy ahogy az elején így szákitottunk. Viszont most rettentően kétertelmű jeleket ad. Voltam bulizni és ő is ott volt táncoltam egy fiúval, ő ezt látta és buli alatt is elég sokszor szemeztünk. Majd keresett egy lány mellettem táncoltak és smárolt vele. Másnap kapom a haverjától a hírt hogy direkt smárolt a csajjal mikor mellettem volt, amit azért nem értek mert ha “nem érdeklem” már minek csinál ilyet. Követett is minket a haverjaival mindig olyan helyre ment hogy lásson engem. De valahogy mégse kezdeményez mégha én meg is teszem az első lépést hogy mondjuk vissza követem instán nem követ vissza. Elégge össze vagyok zavarodba. Mit gondoltok erről?2021. aug. 2. 20:45
1/6 anonim válasza:
Azt hogy te egy idióta ri.nc vagy a srác meg egy töketlen kóser...kb ennyi.
3/6 anonim válasza:
Tipikus "menőgyerek", "be akar csicskítani", azt várja hogy te valld be hogy neked jobban hiányzik és arra számít hogy ha ezek után is vele akarsz lenni akkor azt csinálhat melletted amit csak akar (újra megcsalhat kénye-kedve szerint de te ott maradsz biztos "lyuknak").
Majd egyszer felnő...
Te meg keress egy normális srácot a társaságon kívűl, kezd el hanyagolni a mostanit, ne velük járkálj bulizni, ha pedig egyszer térden csúszva könyörög ez a hülyegyerek hogy fogadd vissza akkor meg hajtsd el a g***be.
Addig meg tiltsd le, kövesd ki stb. ne foglalkozz vele
4/6 anonim válasza:
Nem érdemes semmiképp, de úgyis fogsz, mert elkeseredett vagy.
Kb. szexkapcsolatnál többen ne reménykedj és akkor sem te leszel az egyetlen csaj nála.
5/6 anonim válasza:
Előre elnézést kérek, hogy ezt így mondom, de hülye volnál, ha vissza mennél hozzá azután, hogy megcsalt. Hidd el, nem éri meg, egy ilyen fiúval semmi komolyra ne számíts..Most valószínűleg azt próbálja elérni, hogy Te keresd, de én azt mondom ne tedd !
6/6 anonim válasza:
Mondj le a fiúról. Az okot már előttem többen is megírták. Az, hogy mással smárolt melletted, az csak a bosszantásodra volt jó neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!