Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja vagyunk együtt a barátommal, viszont olyat tettem, ami az ertekrendemmel összeférhetetlen!?
2 honapja jöttünk össze... nagyon gátlásos vagyok minden szempontból.
a csókot is kb 5 hét után engedtem meg neki. a napokban levettem a felsomet, melltartóig jutottunk. aztán ott lent is történtek dolgok, nem részleteznem. nagyon nagyon nagy r**ancnak érzem magam most emiatt. szerintetek ez normális?
Aki ennyit vár egy lányra, hogy megkapja, az nem csak a szexet akarja, hanem nagy valószínűséggel szerelmes is. Bár, a Kérdező erre nem tért ki.
Örülj neki, hogy ez a fiú fülig szerelmes beléd és nem csak a szexet akarta Tőled!
Ha 2 hónap alatt is van fejlődés, akkor pláne ne pánikolj :)
Élvezzétek egymást. Mindenhogy :)
Ez messze nem a vallásosságról szól. Sok szülő érzi úgy, hogy a gyereke még mindenhez fiatal. Hogy felelőtlen. Pedig huszon meg harmincévesen is becsúszhat gyerek felelőtlen védekezés miatt, míg 13 évesen is lehet kotont húzni.
Gondolom anyuék ebbe nevelték bele, hogy szexelni rossz, mert még fiatal hozzá és nem szabad.
Ne hagyd, hogy ez befolyásoljon. Nem kell pasiról pasira ugrálni, de a barátoddal történtek dolgok egy kapcsolaton belül, ebben semmi rossz nincs.
Én 17 évesen féltem elmondani anyámnak, hogy lefeküdtem a barátommal. Akkor is csak azért mondtam el, mert sosem akart elengedni hozzá, mert jaj mi van ha lefekszünk és felelőtlenek leszünk. Akkor benyögtem, hogy már túl vagyunk rajta. Még ő volt kiakadva, hogy ilyen fiatalon.
Megjegyzem, az a pasi már a férjem, szóval nem voltam erkölcstelen soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!