Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem jöttem be neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jöttem be neki?

Figyelt kérdés

Tegnap buli után szimpi volt egy srác és utána mentem ,hogy elkérjem az instáját..Oda mentem és mivel a barátaival volt leültek egy asztalhoz és ő ült belül és látta,hogy mögötte állok de olyan volt mintha arra várna,hogy megszólitsam aztán az egyik haverja mondta neki,hogy menjen ki vagyis szerintem azt ,hogy jöjjön oda mert akarok valamit..Aztán ő nem hozzám jött hanem az asztal elejéhez és elkezdte nyomni a telóját aztán akkor oda mentem hozzá és elkezdtem mondani amit szeretnék…Aztán hallgatta közben meg a barátnőm is oda jött aztán az ő barátai is és elkezdtünk beszélgetni ő nagyon furcsán viselkedtedett mikor hozzá szóltam elmosolyodott de amúgy össze vissza nézett a telóját nézte akkor ő is kérdezett..De a barátai kedvesek voltak meg mondott az egyik egy olyat,hogy az a srác rám várt,hogy oda menjek..Meg mondták,hogy majd még úgyis találkozunk..De nem tudom olyan volt mintha a srác akihez oda mentem azt akarná,hogy eltűnjek már..Meg a barátai is mondták,hogy álljon oda mellém,hogy hogyan nézünk ki egymás mellett és oda kellett lökni..

Meg ami nekem már nagyon gáz volt és jobbnak láttam ha elmegyek az az volt mikor az egyik haverja element a kb 4 méterre lévő pulthoz és ő utána ment utána meg vissza jött…De amúgy az instáját elkértem és vissza követett

2021. aug. 1. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a haverjai szórakoztak azzal, hogy megpróbálták rádbeszélni. Nekem az jött le, hogy ha én a helyedbe lettem volna, akkor nagyon kínosan éreztem volna magam, hogy igazából csak beszélek magamhoz, mert ő nagyon nem figyelt rád :D
2021. aug. 1. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem nagyon jöttél be neki. Vagy csak iszonyatosan mamlasz.
2021. aug. 1. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még olvasni is rossz volt. Vagy nagyon mulya, mamlasz, szégyenlős a fiú vagy nem nagyon jöttél be neki. Meglehet próbálni ráírni, hogy lásd,hogyan lehet vele beszélgetni chaten.

(én hagynám)

2021. aug. 1. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szégyenlős volt
2021. aug. 1. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te tettél valamit, igy hagyd őt inkább
2021. aug. 1. 13:54
 6/6 911 lolol válasza:
nem
2021. aug. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!