Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi számít annak, hogy valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít annak, hogy valaki szerelmet vall?

Figyelt kérdés
Csak az ha kimondja hogy szerelmes beléd? Vagy ha mást vagy máshogyan mondja már az is? Vagy amiket mond rólam, nekem az (mármint így utalgat rá, meg kedves velem ilyesmi)?

2021. júl. 30. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Az, ha kedves veled valaki, nem egyenlő azzal, hogy valaki szerelmet vall. Ennyi erővel segít neked egy eladó a boltban, segítőkész és kedves veled, arra is azt mondod, hogy szerelmet vallott? Szerintem ez elég egyértelmű, tudni fogod, ha valaki szerelmet vall neked.
2021. júl. 30. 01:10
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Az, ha van elég töke ezt kimondani.
2021. júl. 30. 05:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kimondja, hogy kedvel téged, szerelmes beléd. Addig is lehet ez a helyzet, de még nem mondta ki
2021. júl. 30. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én pl annyit mondok, szeretlek!

Ezt ertelemszerűen nem mondom, minden lánynak akikkel csak beszélek, hanem aki a legközelebb áll hozzám, aki a legkülönlegesebb!

Szerelmes szót, nyálasnak és tininek érzem….

2021. júl. 31. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!