Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz?
Figyelt kérdés
Tegnap megismerkedtem egy sráccal akivel nagyon jól beszélgetünk de snapet v instát nem cseréltünk de egymás nevét tudjuk mennyire lenne gáz ha bekövettném nem tudom,hogy ő mit reagálni rá2021. júl. 18. 13:25
1/5 anonim válasza:
próbáld ki. instán kövesd be, ha visszakövet, akkor szabad utat kaptál.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is először instán keresd meg és kövesd be, az egyáltalán nem nyomulós, de mégis érzi, hogy gondoltál rá.
4/5 anonim válasza:
Miért kell az ilyet túl gondolni? Ha normáls fiúval vagy lánnyal beszélünk akkor látunk benne potenciát,hogy lehet vele beszélgetni,segítőkész vicces,aranyos jófej stb. Tehát megismerted és úgy gondolod beköveted,ismerősnek jelölöd mert nem egy k*csög volt hanem egy normális fiú/lány.
Tehát nincs ebben semmi különleges.
5/5 anonim válasza:
Szia lehet én vagyok az. Hogy hivnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!