Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 7 év korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Teljesen lehetetlen fiatalon egy ennyivel idősebb fiúval lenni?

2021. júl. 12. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ. Tizenkét évesen egy tizenkilenccel együtt lenni az. Húszévesen egy huszonhétévessel megoldható.
2021. júl. 12. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy. Nem ezen fog múlni.
2021. júl. 12. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha az egyik 12 a másik meg 19 akkor sok. Ha 35 az egyik és 42 a másik akkor nem.
2021. júl. 12. 19:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok ő 23, és én itt nem a testi dolgoktól félek hanem az életritmusa teljesen más és pár év múlva már családot is kéne alapítania normál esetben.
2021. júl. 12. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem hiszem, hogy túlságosan nagy különbség lenne az életritmusotok között. Meg mi az, hogy "pár év múlva családot KÉNE alapítania NORMÁLIS ESETBEN"? Ez csak számomra hülyeség?

Csak azt tudom mondani, hogy legyetek együtt, ha jól esik, és pont az legyen az utolsó dolog, ami miatt aggódsz, hogy pár év múlva családot akar alapítani. Vannak ám olyanok, akik negyvenévesen alapítanak családot. Az is normális eset.

2021. júl. 12. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Miért lenne lehetetlen? 15 éves pipiknek 35 éves palijuk van...

Szabad szexualitás van, éljük ki mindenünket!

21/F ;) nekem is fiatal a csajom.

2021. júl. 12. 21:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg köszi mindenkinek a korrekt választ
2021. júl. 12. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
16-23 nem olyan túl sok, az életritmusotok is összeegyeztethető még simán, ezen ne aggódj. Amit írtál válaszba pedig butaság,nem kötelező dolog a családalapítás, nincs olyan, hogy kell meg illik, és nincs korhoz, időhöz kötve, akkor vállaltok gyermeket amikor mindketten készenálltok rá, vagy nem vállaltok egyáltalán, ez a ti döntésetek! Illetve gondolom a srác sem fogja ráderőltetni tizenévesen ezt a gyerektémát, mindkettőtöknek van még ideje bőven.
2021. júl. 15. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
A korkülönbség csak egy szám. A kérdés az, hogy a fiatalabb (jelen esetben te) elég érett-e, hogy együtt legyenek.
2021. júl. 15. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem lehetetlen. Van ismerősöm, aki 30+ és 16 éves csajjal van. A pasi dolgozik, a csaj meg tanul. (Nem mondom, hogy életre szóló kapcsolat lesz, de sose tudni.)

Voltak olyan osztálytársaim középsuliban, akiknek szintén 30-as pasijaik voltak 14-15 évesen... Persze tudtuk, hogy miért vannak együtt... :D

Egyébként közöttünk is 7 év van az asszonnyal. Csak ő 18 volt, amikor megismertük egymást.

2021. júl. 21. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!