Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Eddig macis voltam, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig macis voltam, nem kellett senkinek Meg undoritonak tartották a lányok az apatestet! Most edzettem izmos vagyok most Meg azért nem kellek senkinek mert most meg mindenkinek a macis jön be! Velemény?

Figyelt kérdés

Akarhanyszor probálkozok be lánynál azzal kuldenek el "szép kék szemed van, magas is vagy szép az arcod is, de túl izmos vagy"

17F

2021. júl. 9. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezek alapján elég felszínes lányokkal volt eddig dolgod.

Ez nem divat, hogy "mindenki ezt akarja", erre nincs szabály, ez emberenként változó. Plusz az, hogy valakinek bejön valami, nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak ilyet keres. Nekem a magas, vékony fiúk jönnek be a legjobban külsőre, most mégis egy alacsony duci fiúba vagyok szerelmes :D Úgyhogy erről ennyit. A külső véleményem szerint csak egy plusz, nyilván az is fontos, hogy tetszen az adott személy, fizikai vonzalom nélkül nem is igazán szerelem a szerelem, ez is a része, de nem feltétlenül a legfontosabb. biztos vagyok benne, hogy ha valaki megismerne jobban, megkedvelne, a külsőd másodlagossá válna.

Úgyhogy ne tántorítson el ez pár kudarc, biztos találsz majd valakit, akinek úgy tetszel, ahogy vagy. Az pedig, hogy nekiálltál edzeni, dicséretre méltó dolog, sokan nem jutnak el idáig, hiába akarnak izmosabbá válni.

16/L

2021. júl. 9. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem sértésnek szánom, csak elmondom a hipotézisem. Nem a testeddel van bajuk, hanem a személyiségeddel, de nem akarnak nagyon megbántani ezért azt mondják neked, hogy az alakod nem tetszik.
2021. júl. 9. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Az apatest most csak egy trend de, a lányok a sportosan izmos testet szeretik igazából. Jó van nehány akinek apakomplexusa van de nem az a jellemző
2021. júl. 9. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Jaj előző, ekkora ostobaságot pff...

Apatestnek semmi köze az apakomplexushoz.

2021. júl. 9. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

A lányok ezt mondják mikor meglátnak egy apatestes fiút:

Lick me, tеase me, touch me

Please me, Sex me

2021. júl. 9. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Muti a tested
2021. júl. 10. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
30%
Hulyeseg
2021. júl. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!