Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az baj, ha a 13 éves húgom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha a 13 éves húgom aki a nálam is idősebb pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 13 éves húgom. Nagyon jól el tudok vele beszélgetni, nagyon jó gondolatai vannak felnőttesebb témákról is, élsportoló, tehát testileg-lelkikeg érettebb a koránál. Viszont neki a felnőtt, minimum 18 éves fiúk jönnek be. Volt már, hogy flörtölt, és randizott ilyen korúakkal, de tovább nem jutott. Az osztályában már minden lánynak volt legalább egy pasija, néhányan a csóknál is tovább mentek. Szerintetek ez így rendben van? Találhat olyan felnőttet (max 22 éveset), aki komoly kapcsolatra vágyik? Már több 14-15 évest kosarazott ki a koruk miatt.

Én 17 éves vagyok.

2021. júl. 6. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

"#7 nem tudnának veled lenni, mert a börtönben csüccsennél :)"

Az élet nem ilyen egyszerű. :) Csak álmodoztok róla irigységetekben. Bizony jó huncut dolgok zajlanak le az ágyban a kislányokkal.

2021. júl. 7. 04:36
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

nem irigy vagyok, mert ha tehetném SEM szexelnék kislányokkal.

Imádom hogy ha valaki elmondja a másiknak hogy téved, akkor egyből azt mondja hogy: irigy vagy. Klasszikus

2021. júl. 7. 05:18
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

itt sokan leírták már, hogy nagyon korai. Kicsi még a férfiakhoz.

2021. júl. 7. 07:07
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Én komoly kapcsolatot keresek, de nem 13 évessel. 13 évest korrepetálok felvételire max 😂 18-tól keresem a páromat, egyelőre sikertelenül

20/F

2021. júl. 7. 08:06
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

"Imádom hogy ha valaki elmondja a másiknak hogy téved, akkor egyből azt mondja hogy: irigy vagy"

Jóhogy azt gondolom, amikor semmi nincs, csak élvezetet okozok a lányoknak, ti meg baromságokkal dobálóztok. Ha mindkét félnek jó, csak egy irigy ember akarná megakadályozni azt hogy élvezzék egymást.

2021. júl. 7. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Szégyen és gyalázat, sok 13 éves már szexel...közben egy konzervet nem tud még kinyitni sem. Utána meg itt bőg hogy feldugott magának egy spirált a füzetből és fáj neki mi lehet a baj....

Persze meg hogy lehetek e terhes ha megfogták a mellét stb kérdések.

Agyilag egy 13 éves sokkal éretlenebb mint ezelőtt 30-40-100 éve. Egy mai 20 éves járnak úgy agyban mint anno 40 éve egy 13 éves.

2021. júl. 7. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:
86%

oké, tételezzük fel, hogy irigy vagyok (bár nem vagyok), mi van ha terhes lesz. gondolj bele hogy 13 évesen terhes. akkor mi lesz? Ott hagyod? Hagyod hogy felnevelje egyedül? Segíteni neki ígyse úgyse tudsz, mert a börtönben lennél. a gyerek meg úgy nő fel hogy az anyukája alig idősebb nála, ha egyáltalán a kislány túl élné.

az irigységre vissza térve, sok mindent lehet rám mondani, azt hogy bunkó vagyok, azt hogy agresszív vagyok, azt hogy okoskodó vagyok, de azt nem hogy irigy volnék.

2021. júl. 7. 19:27
 18/19 V-Balazs ***** válasza:
42%

Szia miért hova valosi ? Lehet én ismerkednék :3

Privit irj.

2021. júl. 7. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Állítsd le a húgodat. Koncentráljon a sport pályafutására.

Amit ő akar, az az, hogy pedofíliára vegyen rá egy nagykorú fiút, aki

ezért simán börtön kap. Nézz a körmére a buta kishúgodnak. Nem marad le semmiről. Tanuljon, sportoljon, építse magát.

Itt a jó példa:

"„Arra gondolok, mennyi áldozatot hoztam és hozott a családom is ezért a győzelemért. Tizenöt éve, kilenc éves korom óta erre készülök, minden egyebet a kajakozás mögé rendeltem.

Nem voltak barátaim, s bár nagyon szerettem volna tizenöt éves korom után, barátnőm sem. Sokat és tudatosan készültem. "

[link]

2021. aug. 5. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!