Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A pasim nem foglalkozik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuttela kérdése:

A pasim nem foglalkozik velem. Sose talizunk fel se hív. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Félek kicsit hogy a pasim mással jár. Szerintetek mit tegyek?

2021. júl. 2. 13:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
Lehet már nem érzi azt mint régen csak gyáva szakitani.Probalj meg vele beszelni ha nem megy akkor marad a szakitas.Tudom hogy szereted es fontos de ez ki fog kesziteni egy ido utan.Legyen szep napod<3
2021. júl. 2. 14:07
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Hát szerintem meg a ti kapcsolatotok már nem működik… Ha két hónap alatt egyszer sem jelentkezett akkor ott már valami van… De tuti nem veled… Sajnálom de szerintem felejtsd el őt,keress egy normális pasit…
2021. júl. 2. 14:08
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

1. Tűrsz és elviseled, hogy ő ilyen.

2. Megpróbálsz vele beszélni és szép szóval - de nem könyörgéssel! - rávenni, hogy változtasson.

3. Magyarázzad meg neki, ha nem lesz változás részéről, hamarosan "exedként" fogod emlegetni őt.

2021. júl. 2. 14:09
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

2 hónapja nem beszéltetek? Az igen, várj még pár évet, hátha ír majd.

Nem a pasid, nem vagytok kapcsolatban és nem vagy a barátnője.

2021. júl. 2. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
99%
Ő szerintem már két hónapja nem a pasid, csak nem volt vér a pucájában hogy szakítson veled és így oldotta meg, hogy megpattan, ennyi.
2021. júl. 2. 14:19
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nekem csak képzeletbeli barátod van 🤷‍♂️
2021. júl. 2. 14:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha két hónapja nem írt és nem is találkoztatok, akkor szerintem nem akar tőled semmit.
2021. júl. 2. 15:39
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Ne bántsd nutellát :D

Tetszik a neve, megvédem ha kell.

2021. júl. 2. 15:59
 19/26 anonim válasza:
36%
A 2 hónap az nagyon sok! Írj rá, mert lehet, hogy ő is azt hiszi, hogy "a barátnőm már két hónapja rám se ír" és sír a sarokba. Ha van valaki mása akkor, meg vágd a fejéhez amit ilyenkor szokás és hagyd ott.
2021. júl. 2. 17:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne írj rá, tüntess el magad körül mindent, ami téged rá emlékeztet, könyveld el magadban, hogy már nem akar tőled semmit. Hiába vallott régebben szerelmet. Ezt talán most mással teszi, de veled már nem fogja.
2021. júl. 2. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!