Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője de nekem mégis kell,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác kB 4honapja ismerjük egymást.Feltem el kondani neki..
És aznap mikor találkoztam vele,és el akartam mondani...akkor ő be mutatta a barátnőjét.. Én nagyon szeretem a srácot és nem tudom mit tegyek. Valaki segítsen kérlek 🥺
2021. jún. 30. 16:43
1/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Mondjuk hanyagold a srácot, ne akard tönkretenni a jelenlegi kapcsolatát és ne éld magad előre bele legközelebb a dolgokba.
2/8 anonim válasza:
Fogadd el a szitut, sajnos mást nem tehetsz. Hagyd magadnak időt erre nyugodtan. Viszont a saját helyzetedet nehezíted meg, ha keresed a társaságát, ezt hanyagold szerintem, akkor is, ha naponta látod.
3/8 anonim válasza:
Próbáld meg elfelejteni... Tudom, hogy nehéz, nekem ugyanez van, csak már 4 éve...
4/8 anonim válasza:
4 hónap alatt meg se ismerted még, hogy lehetnél szerelmes? max crush. és tegyél le róla, foglalt már
5/8 anonim válasza:
Amelyik kapcsolatot tönkre tudod tenni így,az nem is igazi kapcsolat,nekem ez a véleményem. Viszont ez esetben a hölgytől se várj túl nagy ragaszkodást irányodba.
6/8 anonim válasza:
Miért nem kondtad el hamarabb neki, így jártál. Ne aggódj, nem csak neki van egyedül farka a világon, másik fiúéra is rá lehet ülni.
7/8 anonim válasza:
5-ös, ennyi erővel én meg ellopom a szomszéd autóját, mert sosem szokta bezárni és úgyis megtenné más, ha én nem.
8/8 anonim válasza:
Vagy várd meg, míg kidobja a csajt. Gondolom fiatalok vagytok, valószínűleg nem örök szerelem.
Máskor meg ha el akarsz valakinek mondani valamit, akkor ne várj annyit, hogy összetudjon szedni mást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!