Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lànyok és fiúk szerintetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok és fiúk szerintetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok és úgy döntöttem megváltozott, mert megtetszett nekem egy lány és úgy érzem muszály megtennem rengeteg dolgot amivel jobban tudok kinézni mint régebben mert ezelött nagyon hanyagoltam magamat!

Úgy döntöttem elkezdek edzeni, megcsináltatni a fogamat, ruha stílust váltani, parfümöt beszerezni, stb.

Mert nagyon tetszik az a lány és bármit megtennék érte ezért belevágtam ebbe ma voltam is fogorvosnál! Úgyhogy elkezdtem!

Szerintetek ez mennyire pozítív dolog? lányok mi a véleményetek erről kérem jellezétek hogy fiúk vagy lányok vagytok és a korotokat is!

Köszönök mindent elöre is ❤❤❤

2021. jún. 29. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne a csajok miatt adj a külcsidre. A munka miatt fontos meg az életre. Idősebb vagyok nálad 6 évvel és tapasztalat beszél belőlem, a külcsi nem a lényeg hanem a személyiséged.
2021. jún. 29. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

"a külcsi nem a lényeg "

??? :D A nőknek az első legfontosabb a külső.

2021. jún. 29. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szép dolgok, csak ne másért tedd, hanem magadért. Azért mert így szeretnél élni, jobb szeretnél lenni, így érzed jól magad, nem pedig mert így reméled hogy valaki elfogad.
2021. jún. 29. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy eszetlen divatcsajnak talán tetszenél így, hiszen nekik csak a külső a fontos. Viszont egy normális lány kiábrándulna belőled, ha megtudná, hogy ezt csak a lányok miatt csináltad. Mind nagyon jó dolog, amikben javulni szeretnél, de ha csak ettől várod a sikert, akkor az nem nagyon fog jönni.
2021. jún. 29. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teso eloszor magadnak felelj meg, es ha magadnak megfeleltel akkor hidd el boldogabb leszel, mintha valaki masnak probalsz megfelelni
2021. jún. 29. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk szerintem alap lenne hogy igényes vagy és adsz magadra, nem pedig bónusz pozitívum.
2021. jún. 30. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:

3-massal teljes mértékben egyetértek, tökéletesen leírta.

Ne haragudj, de... *muszáj *ezelőtt *jelezzétek *előre

Picit figyelj jobban a helyesírásodra is:)

2021. júl. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!