Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiu aki kozelebbi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu aki kozelebbi viselkedest mutat felem. Szerintetek ez mit jelent? (en 18L, o 20F)

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam (igen 20 eves, mert sulikat valtott lenyegtelen..)

Es a suli utolso napjaiban tok sokat jatszottunk egyutt (infosok vagyunk), es az egyik osztalytarsunk be is szolt neki hogy ne nyomuljon baratom van, de poennak vettuk igazabol, mert miert is tenne, hisz lat hall mindent. Es egyebkent nagyon kedves gyerek. Aztan par napig baratnommel beszelgetett, mert ugy volt hogy elmennek randizni stb, igazabol igy osszeakartak ismerkedni. Tegnap talalkoztak eloszor (nem a randin, hanem lehivta a baratnom ot es a hugat furdeni). Na es a fiu, egy ora elteltevel mar felrehivott hogy nem az esete nem akar tole semmit, neki a vekony alacsony lanyok jonnek be. (Nem mondanam magamnak vekonynak, popsisabb vagyok es van egy kis pici pocim is, van aki vekonynak tart, van aki meg thicknek, meg ugye en alacsony vagyok(aki erti, az erti aki nem, az nem)

Es igazabol a csaj is megjegyezte hogy ram jobban nyomul konkretan mint arra akivel kavart(ugye ez a baratnom). Mert pl folyton aranyosnak es cukinak tartott, meg mindig segitett, meg megakart hivni fagyizni, meg folyton beszelgettunk, meg megsimitotta egyszer az arcomat hogy nagyon megpirultam. Meg egyszer mogem jott amikor az uszogumiba ultem, es igy mogem tamaszkodott, huu mondom mit akar ez. Igazabol aranyos, de szeretnem tudni hogy szerintetek ez mit jelent.

Mert ha annyira tetszenek neki megtette volna mar hogy kozeledik felem, de persze az a masik hogy most talalkoztunk eloszor ugy hogy nem volt ott a baratom(o is osztalytarsam) illetve 2 eves kapcsolatom van vele.

Most szerintetek?

2021. jún. 25. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem bejössz neki, legalábbis ezek a jelek igencsak azt mutatják :)
2021. jún. 25. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy esélye van hogy te jössz be neki, de ha ennyire olvadozol tőle, akkor a mostani kapcsolatodat először gondold át. A barátod is nagyon örülne, ha megtudná hogyan simogatják az arcod és nyomulnak rád ezerrel, ami ellen nem csinálsz semmit.
2021. jún. 25. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mivel barátod van ez így elég cink meg gondolom a barátnődnek is tuti jól esne de amúgy igen, tetszel neki
2021. jún. 25. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem hagytam neki, ilyenkor normalisan mint ember ugy viselkedek vele, de amikor pl megsimogatta az arcomat akkor is arrebb ultem mert mint mondtam baratom van, csak kivancsi voltam hogy egy kulsos szerint ez mit jelent.
2021. jún. 26. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozik nálad, de nem kap neki kielégítő válaszreakciót.
2021. jún. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!