Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkülönbség? 16/F
10/11 Senior Séf ***** válasza:
"16 évesen a fiú... akkor jár el helyesen, ha magánál legalább 2 évvel idősebb partnert választ."
Mert a 16 éves fiúk csak úgy válogathatnak a két évvel idősebb partnerek között? Ez új. :) Talán inkább őket választja egy 2 évvel idősebb lány, ha nagyon pofás a fiúcska és kacér a lányka.
Nekem személy szerint mondjuk imponált, amikor 18 éves koromban lenyúlt egy 23 éves kórista lány, de mint kiderült nagyjából ugyanannyi szexuális tapasztalattal rendelkeztünk addig mindketten: semmivel. Szerelmes nem voltam, kettesben lenni máshol nem tudtunk, mint az utcán, mert náluk az anyukája percenként nyitott ránk, hogy kérünk-e valamit, a szomszéd szobában meg az apuka tévézett és egy üvegezett ajtó volt a két szoba között, nálunk meg nem volt mód. Csak hétvégente tudtunk találkozni, szóval el is halt pár hónap alatt a dolog szex nélkül.
De nekem szimpatikus ez a 16/13 felállás, jövőre 17/14 lesz, az meg már végképp no problem. Sok sikert! Én szurkolok! Viszont állj készen a csalódásra is, lehet, hogy csak ugródeszkának kellesz a lánykának, szóval ne orrolj meg rá, ha később dobni fog, és addig is legyetek egymáshoz őszinték.
Egyáltalán nem nagy a korkülönbség sőt .
Én is ugyanígy voltam a fiú 16 én 13 és azóta már 2 ève együtt vagyunk kisebb nagyobb veszekedéssel .
De a veszekedések is inkább a fajtánk miatt van mert ő roma èn pedig paraszt .
Manapság már minden ember fajgyűlölő tiszetelt a kivételnek .
Drukkolok nektek
A cigányokban ekkora a fajgyűlölet, hogy minden nem cigányt parasztnak neveznek? Miért?
Ha ugyanez a cigány ausztriában, franciaországban vagy az usában él, ott is parasztnak hív mindenki mást, aki (szerinte) nem cigány, vagy ott minek nevezi a nem roma embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!