Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Szóval beleestem egy lányba, arcra szép, a teste szinte tökéletes, viszont nem túl okos, ami nálam elég nagy baj. Nem tudom, hogy így mennyire lenne jó a kapcsolat hosszútávon. De tényleg nagyon beleestem, szerintetek mit tegyek?

2021. jún. 23. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem szabad csak a külsőségekbe beleszeretni 🤷‍♂️
2021. jún. 23. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd kigyógyulsz belőle.
2021. jún. 23. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Próbáld meg, aztán amég bírod jókat tudtok kefélni, utána meg majd találsz jobbat.
2021. jún. 23. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje ismered és hányszor találkoztál vele? Azért, kérdezem mert csak külsőségek által szerettél bele. Esetleg, ha megpróbálnád jobban megismerni, eleinte mint csak egy barát, hogy milyen is valójában a személyisége...

Azért, mondom ezt, mert tapasztaltam már hasonló helyzetet.

(az egyik ismerősömnél volt ez. Higy elment inni egy lánnyal, ittasan kisbutuskának tűnt, de viszony józanul tényleg okos volt, A másik ismerősömnél meg az volt, hogy úgy butázta le a lányt, hogy a lány nem volt abban a témában jártas, de viszont egy másik témában ami a kövi találkán szóba jött, abban jártas volt.) ezzel csak arra szeretnék kilyukadni, hogy ha 1x találkoztál még vele, nem jelenti azt, hogy buta, próbáld meg jobban megismerni, már ha komolyan érdekel téged.

2021. jún. 23. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Dugd meg. 1-2 alkalom után úgysem fogod tudni tovább elviselni. :)
2021. jún. 23. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Ha ő is érez valamit két variáció van. Nem tudom rád melyik illik.

Ha fiú vagy akkor megdugod, összetöröd a szivét azzal hogy lepattintod és kész.

Ha férfi vagy akkor már elején szépen okosan megmondod neki, hogy nem jössz be neki és tovább kép egész szívvel.

2021. jún. 23. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teste miatt szerettél bele, akkor ez nem szerelem csak vonzalom. Hagyd a lányt, max csak barátkozz vele, de ne törd össze a szívét.
2021. jún. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!