Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja beleszerettem a legjobb fiúbarátomba. Mit tegyek? (Többi lent)
2. "akkor azért nem fog tönkremenni" Ja, tönkremenni lehet, hogy nem fog, de ha mindig az jut a barátja eszébe, hogy ő nemcsak barátként tekint rá, az nem fog javítani a barátságon.
Egyébként az is lehet, hogy kölcsönös a vonzalom. De az is lehet, hogy nem. Minden lehet. Te ismered.
Ezért nem létezik fiú-lány barátság. El kell engedni, két ellenkező nemű, hetero ember sosem fog tudni csak barátként gondolni egymásra, ha amúgy a testi vonzalom adott (kimondatlanul is). Nem és kész, előbb-utóbb az egyik fél vonzódni kezd. Ha meg nincs testi vonzalom, akkor egyéni preferencia kérdése: én tuti nem tartanék fenn lánybarátot. Nem vagyok rá képes, és mindenképp kényes téma, főleg később, ha lesz netán az embernek barátnője. Akárhogy is, csak a gond származhat belőle.
Csodák persze vannak, de aki erre alapozik... Nos, annak sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!