Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek kezdeményezzek?
Szóval 10-es vagyok és van egy lány akivel szünetben szoktam beszélgetni, szerintem jobban kedvel mint ha csak egy sima osztálytárs lennék.
Az egyik probléma, hogy mivel az osztálytársam ezért nagyon gáz lenne ha nem nagyon jönne ki a dologból semmi.
A másik baj, hogy nem merem nagyon megkérdezni, hogy el jönne-e velem valahova. A probléma nem azzal van, hogy nemet mondana mert szerintem igent mondama, a baj az hogy egyszerűen félek megkérdezni ezért arra gondoltam, hogy valahogyan meg csinálom, hogy ő hozza ezt szóba.
Egyébként nem mondanám, hogy szerelmes vagyok inkább úgy mondanám, hogy kedvelem mert kedves meg szép.
Kérlek titeket logikus válaszokat adjatok és ne olyanokat, hogy hallgass a szívedre meg ilyen hülyeségek.
"szerintem jobban kedvel mint ha csak egy sima osztálytárs lennék"
"A másik baj, hogy el jönne-e velem valahova'
"szerintem igent mondama"
Ez a sok szerintem nagyon sokszor becsapos.
Probaljuk meg lecserelni valami hatarozottabbra es kerdezd meg magadtol hogy igy van e:
"Tudom, hogy jobban kedvel mint ha csak egy sima osztálytárs lennék"
"A másik baj, hogy el jönne-e velem valahova'
"Biztos hogy igent mondama, mert mar utalt ra"
Ha igy gondolod, akkor mindenkepp hivd el.
Ha nem, akkor meg ne hivjad, nem muszaj a kelletenel nagyobbat koppanni. Beszelgess tobbet vele, deritsd ki a dolgokat annyira, hogy ne csak "higyjel" hanem "tudjal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!