Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek kezdemé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Szóval 10-es vagyok és van egy lány akivel szünetben szoktam beszélgetni, szerintem jobban kedvel mint ha csak egy sima osztálytárs lennék.

Az egyik probléma, hogy mivel az osztálytársam ezért nagyon gáz lenne ha nem nagyon jönne ki a dologból semmi.

A másik baj, hogy nem merem nagyon megkérdezni, hogy el jönne-e velem valahova. A probléma nem azzal van, hogy nemet mondana mert szerintem igent mondama, a baj az hogy egyszerűen félek megkérdezni ezért arra gondoltam, hogy valahogyan meg csinálom, hogy ő hozza ezt szóba.

Egyébként nem mondanám, hogy szerelmes vagyok inkább úgy mondanám, hogy kedvelem mert kedves meg szép.

Kérlek titeket logikus válaszokat adjatok és ne olyanokat, hogy hallgass a szívedre meg ilyen hülyeségek.

2021. jún. 10. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút megéri kezdeményezni olyan formában hogy elhívod csak egy sima sétára vagy ilyesmi. Hidd el hogy jobban jársz mert ha csak halogatod össze fog jönni mással te pedig nem fogod tudni elfelejteni. Hidd el tapasztalatból mondom, nagyon meg fogod később bánni ha halogatod.
2021. jún. 10. 22:49
 2/7 anonim válasza:
100%
Hívd el fagyizni. Azt biztos megbánod ,ha nem próbálod meg. Nem vesztesz vele semmit, nem lesz ciki ha nemet mond.
2021. jún. 10. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Istenem hogy az emberek mit meg nem tesznek egy nemiszervért, ha nem lenne bennünk nemi hormon le se szarnánk egymást
2021. jún. 10. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 4es! Most ezt megis mi a fszomert irtad? Talan te valami felsobbrendu ember vagy vagy magadon is szanakozol?
2021. jún. 10. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem jobban kedvel mint ha csak egy sima osztálytárs lennék"

"A másik baj, hogy el jönne-e velem valahova'

"szerintem igent mondama"

Ez a sok szerintem nagyon sokszor becsapos.

Probaljuk meg lecserelni valami hatarozottabbra es kerdezd meg magadtol hogy igy van e:

"Tudom, hogy jobban kedvel mint ha csak egy sima osztálytárs lennék"

"A másik baj, hogy el jönne-e velem valahova'

"Biztos hogy igent mondama, mert mar utalt ra"

Ha igy gondolod, akkor mindenkepp hivd el.

Ha nem, akkor meg ne hivjad, nem muszaj a kelletenel nagyobbat koppanni. Beszelgess tobbet vele, deritsd ki a dolgokat annyira, hogy ne csak "higyjel" hanem "tudjal".

2021. jún. 11. 12:04
 6/7 Ryder Shakur válasza:
15%
szerintem húzd meg a kis csajt xddd
2021. jún. 12. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem legyél bátor és hívd el minél hamarabb! :) Ebből még nem feltétlenül következik, hogy randinak gondolja, a barátok is találkoznak kettesben, elmennek kávézóba/enni/sétálni/edzeni stb. És majd ott a találkozónál látni fogod a reakcióit. Ha sokat mosolyog rád és néz a szemedbe az nagyon jó jel. Ha pl. Megpróbálod picit megsimitani a karját/hátát miközben beszélgettek és nem utasítja el akkor jó irányba haladtok. Amúgy meg engedd el magad és érezd vele jól magad! :)
2021. jún. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!