Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Volt egy srác a buszon akivel nagyon néztünk egymást,egymás mögé ültünk stb.viszont sokáig nem tudtam a nevét,de azután az egyik FBI barátnőmnek hála sikerült kiderítenem.Facebookon és Instagrammon is ismerősők lettünk és szeretném,ha ő írna rám,de a barátnőim szerint nekem kellene kezdeményezni,mert amúgy lehet,hogy nem lesz semmi mivel nem tud mit írni nekem és hát ugye én se neki.Lényegében ez lenne a kérdésem,hogy mit írjak neki? Nem egy helyen lakunk és 4 évvel idősebb nálam,de tényleg olyan szinten kerestük a másikkal való "cenzúrázott" viszonyt amennyire csak lehet.Sajnos nemsokára vége lesz a sulinak,ő már nem jár be,mert leérettségizett így a buszon már nincs esélyem,hogy beszélgessek vele.Igazából én szeretek olvasni és ezt ő is tudja így arra gondoltam,hogy majd hétfő tájékában ráírnék,hogy elhagytam a könyvem,véletlenül nem látta-e?tudom,hogy már nem jár be,de úgy tennék mintha nem.Úgy vagyok vele,hogy ha akar valamit,ezek után írni fog,ha meg nem akkor nem lesz semmi kapcsolat.Csak nem tudom,hogy ez jó ötlet-e? Némelyik barátnőm szerint igen,a másik szerint hülyeség,de más nem jutott eszembe és hát igen.Szóval az lenne a kérdésem,hogy ti mit írnátok neki és,hogy amit kigondoltam az jó ötlet-e?
Előre is köszönöm és bocsánat,ha vannak benne helyesírási hibák!:)
Az elhagyott könyvet engedd el, amúgy sem lehet nagyon mit írni rá értelmesen. Egyrészt nem értené miért neki írod, még ha átlátszó szöveg is, másrészt nyilván nem látta, tehát annyit fog mondani hogy nem (ha egyáltalán válaszol erre).
Próbálj meg úgy kezdeményezni, hogy lehessen belőle társalgás. Ha jól értem nem is igazán ismeritek egymást (legalábbis nem írtál közös élményekről), szóval valami olyasmivel lehetne kezdeni, hogy múltkor összefutottatok a buszon, de nem volt időtök beszélgetni, ezzel be tudja lőni ki vagy. Mondhatod hogy úgy emlékszel végzős volt, megkérdezheted hogy ment neki az érettségi, pl. te is már agyalgatsz rajta hogy milyen lesz és kíváncsi vagy.
Persze kérdezhetsz ezer mást is, ez csak egy kézenfekvő példa. Az a lényeg hogy lehessen dumálgatni abból amit felhozol, lehessen görgetni tovább, ha pedig nem akar akkor úgysem válaszol, bármit írsz neki.
Hülyeség ez a könyves kérdés.
Inkább azt írd, hogy van-e kedve beszélgetni. Ha minden jól megy, akkor van-e kedve talizni, és így tovább
Köszönöm szépen már mindenkinek!:)
Igazából akkor,ha ennyien mondják a könyves példát elengedem.(Sajnos) ő (még) nem rakott az insta storyjába bármit is ki,amire reagálni lehetne.Én gondoltam rá,hogy rakok ki egy kérdezőset,de nem vagyok benne,hogy bármit is kérdezne,de egy próbát megér.Illetve a #3-nak "válaszolva",hát igen semmilyen konkrét közös emlékünk nincs,mivel még nem beszéltünk.Ezért is nem szeretnék csak úgy rá írni,hogy "hello,mizu?",mert elég hülyén jönne ki,szerintem.De akkor megpróbálom majd az instásat,ha meg nem jönn be majd kitalálok valamit.De azért még bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!