Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az van, hogy még tavaly együtt voltam egy csajjal aztán szakítottam vele. Most meg azzal jön, hogy ő most milyen "depis" meg ilyenek és akkor az egész osztály előtt drámázik, hogy neki milyen keserű az élete. És akkor a többi osztálytársam meg úgy gondolja, hogy én milyen rossz ember vagyok. Amikor meg az osztály előtt drámázik akkor meg majd elsüllyedek szégyenemben. Nekem ez nagyon kellemetlen és még van pár év az iskolából és azokat nem így akarom leélni. A válaszokat előre is köszönöm.

2021. jún. 7. 20:05
 1/4 terminator9000 ***** válasza:
92%
Azt gondolja a csaj hogy róla szól a világ és mindenki megsajnálja szegényt hogy kibirhatatlan volt és szakitottak vele ezé most depis, érvágás minden, szar is a szakitás de mindenkivel megtörténik ezért gondolom leszarja a többi, ha meg nem most mivan? Emiatt nem beszélgetnének veled vagy mi? Enyire nyaligátor fiú barátaid vannak? Tipikus férfiak mennek a farkuk után, semmiképpen negyere vele össze újra, idő pénz pazarlás, stressz, foglalkozz egyenlőre magaddal amíg te is összeszeded magad
2021. jún. 7. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim szerint csak azért mondja, hogy depressziós, hogy rosszul érezd magad. Ha meg depis lenne, nem kürtölné ki a világnak. A leírásod szerint egy kis ripacsnak hangzik de ha romolnak a csajnak a kapcsolatai otthon vagy a jegyei akk lehet tényleg az. Szintén tapasztalat :(
2021. jún. 7. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi zsaroló ez a lány, toxikus és éretlen! Tudd, hogy önmagában van ilyenkor sok feszültsége és meg nem oldott konfliktusai és könnyebb kivetíteni másra a problémáit, mint elismerni, hogy zavarja önmagában valami. Ezt úgy értem, hogy akinek egészséges mennyiségű önbizalma van, az nem viselkedik így. Ő most valószínűleg magát gondolja “nem elég jónak” és ezt így kompenzálja.
2021. jún. 8. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ellen nagyon nem tehetsz semmit, az ilyen lányok mindig elérik, hogy te legyél a gonosz. Akik tényleg a barátaid melletted fognak állni. Ez max egy tanulság, hogy osztálytárssal nem érdemes kikezdeni.
2021. jún. 9. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!