Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Hazudtam a páromnak és nagyon fáj ez nekem hogy hazudtam neki és nagyon rosszul vagyok azóta ez tegnap este volt és nagyon lelkiismeret furdalasom van mit tudnék tenni hogy ne legyen? Egyébként nem nagy dolog amit hazudtam és nem szívesen osztanam meg.

2021. jún. 6. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nagy dolog, akkor mondd el neki őszintén. Talán kicsit haragudni fog, de sokkal jobban jársz, ha te mondod el, és nem magától derül ki.
2021. jún. 6. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki
2021. jún. 6. 13:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát annyira nem nagy dolog és jelentéktelen és úgy mond nem is sürgetos kis enye benye de miden dolog kiderül magától egy idő után?
2021. jún. 6. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 Igen. Nagyon ritka, hogy egy hazugságra sosem derül fény.
2021. jún. 6. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Leirnad mi a nagy dolog meg kis dolog?

Lehet neked kis dolog ha megdugott egy buliban egy srac

Vagy lehet neked nagy dolog, hogy reggel megkerte ontozd meg a viragait, te meg nem csinaltad.

2021. jún. 6. 15:14
 6/11 A kérdező kommentje:
El mondom neked ilyen nem történt hogy még csalás vagy akármi.. Hanem a párom azt hiszi rólam hogy ő vette el a szüzességem egyébként fiú vagyok és előtte mielőtt nem ismertem egy lánnyal voltam együtt de csak úgy hogy szájjal elégített ki de előtte sosem voltam úgy senkivel sem és nagyon zavarja ez valami ilyenről van szó haláli a lány egyből már remélem én voltam az első neked igen.. De állítólag míg nem voltam egy nővel rendesen akkor addig szűz vagyok nem igaz?
2021. jún. 6. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha jol ertem, akkor mielott a mostani csajjal voltal, akkor egy masik csaj leszopott.

Fiuknal nincs ilyen hogy "elvenni a szuzesseget", es max annyit jelent hogy a farkan mar dolgozott valaki.

Hat mivel mar reg volt, meg nem voltatok azalatt az ido alatt egyutt, ezert szerintem nyugodtan elmondhatod neki.

Nem arrol van szo hogy mecsaltad volna vagy valami.

2021. jún. 6. 18:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Így igaz nincs is szó erol semmi fele képen nem csalnam meg semmiért sem csak félek hogy ez miatt be kattan és elhagy 🤐
2021. jún. 6. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
A másik csaj csak szájjal elégített ki? Mert akkor ténylrg szűz voltál attól még.
2021. jún. 6. 23:02
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
2021. jún. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!