Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valami segítséget szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami segítséget szeretnék hogy lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Párom az úgy tudja én nekem ő volt az első szexuálisan és neki még én voltam..es mielőtt össze jöttem vele nem voltam mással hanem úgy mond az előző barátnőm szájával elégített ki engem egyébként fiú vagyok.. És el tudom én ezt titkolni örökre magamban és életen át vagy minden kiderül egy idő után igaz ez a mondás?

2021. jún. 6. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelent semmit...de ha annyira szeretnéd mond el neki.
2021. jún. 6. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit történt, az a múlté, semmilyen formában nem befolyásolja a jelenlegi kapcsolatod. Elmondhatod neki, ha szeretnéd, nem hinném, hogy bármi negatív következménye lenne.
2021. jún. 6. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg, hogy hogy veszi meg mi fer bele. Lehet ma neki ez is sok.

De lehet hogy ezt meg elfogadja.

Esetleg amit kerdezi fog toled az az hogy tartod meg azzal a csajjal a kapcsolatot.

2021. jún. 6. 14:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Isten orizen semmi felé képen senkivel sem azzal a lányal évekkel ezelőtt azóta meg nem is tudom merre van nem is érdekel és senki sem ezen a világon csak a párom nekem ő a mindenem..
2021. jún. 6. 15:01
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Miért kell ezen rugózni? A múlt elmúlt. Nem életfogytos ítélet, csak néhány lépcsőfok, amit bejártál. S ez az út vezetett oda, ahol most vagy. Ennyi, és nem több.
2021. jún. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!