Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok mit lehetne tenni?
2018 november elején össze jöttem volt egy pasival. 2019 februárjában szakítottunk. A szakítás oka az volt, hogy másba lettem szerelmes de a pasinak is több lány tetszett rajtamon kívül. Én ezt nagyon nem tudtam elfogadni s így szakítottunk. Azután ritkán beszéltünk. Akár milyen lányról volt szó féltékeny voltam de ugyanúgy ő is ha valami pasi került szóba. Külföldön dolgozott és április 29-én amikor hazajott volt kibekultunk és azóta is együtt vagyunk.
Nem tudom hogy mas mit mond erre de sok embernek nem tetszik hogy együtt vagyunk s mindenki csak a rosszat akarja. Voltak vitaink ez alatt a 2 év alatt de mindig vannak hullámvolgyek. Azért kezdtük újra mert nem bírtam ha más lányról beszélt s ugyanúgy ő is ha én más pasirol beszéltem. Mind a ketten megbantuk a hibankat amik akkor voltak.
2019 augusztusában egyik nap telefonált volt és kiment az udvarra. Én pont mosogattam és indultam ki hogy öntsem ki a vizet s ő azt mondta a telefonba egy lányról hogy jól néz ki. Amikor meghalottam nagyon mérges lettem s még kérdi mi a baj. Egész nap haragudtam rá ő pedig csak azt mondta hogy csak azért mondta mert akivel telefont azt mondta hogy jól néz ki. Hát azért mert ő azt mondta még nem kellett volna azt mondja. Jobban nem megyek ebbe bele mert nem ez a fontos.
Tegnap anyum az ő mamajanal volt és amikor a mamája s az unokája beszélgettek telefonon olyan dolgokat beszéltek ami eléggé fontos. Anyu elmondta hogy mit beszéltek. Röviden elmondom hogy miről volt szó. A mamája azt mondta hogy amikor rendbe szedi a házat majd amikor nekünk is lesz majd jut egy szoba neki is a nagy házba. De ezt csak anyum mondta el a barátom nem. S hiába utalgattam rá ugyse mondta el. Tudtommal én is kéne tudjak arról hogy mit akar. Sok kérdés jár a fejembe s ketelkedek s bizonytalan vagyok s nem tudom mit csináljak. Ez amit a mamajaval megbeszélt csak velem nem rosszul esett. S én így legyek őszinte s mondjak el mindent? Mikor ő nem őszinte. Ez szokott lenni mindig amikor valaki felidegesiti s akkor csak az van amit a másik mond s ezt utálom. S a barátom nem tudja hogy tudom ezeket mert anyunak megigertem hogy nem mondok semmit.
Én meg iskolás vagyok s szerettem volna oda ki menni ahol ő dolgozik s arról volt szó hogy lesz is belőle valami. De nem kérdezte se semmi. Ha azt akarja hogy ne menjek akkor mondja azt s ne a kifogásokat keresse.
Segítsetek kérlek mit lehetne tenni, mert nagyon össze vagyok zavarodva és bizonytalan vagyok!
Az biztos hogy én nagyon szeretem de mindjárt rá jövök hogy nem is ismerem igazán.
Szerintem te kicsit túlgondolod a kapcsolatotokat.
Meg valószínűleg úgy érzed, hogy közöd van hozzá, mikor nincs.
Vagy el fogja mondani, csak:
a) nem találta a megfelelő időpontot
b) túl fiatal vagy ahhoz, hogy tudjad (its my best tipp for ever)
c) meglepi (its my the worst tipp)
Fuhh gyerek...
Lehet a nagyi beteg.
Beteg is lehet a késöbbiekben.
Gondozni kell.
Nem a te házad, csak ha megkerested rá a kenyeret szivi.
Szerintem a párod lehet elég felnőtt ahhoz, hogy valakit odaköltöztessen magához, ha jónak látja, meg ahhoz is, hogy tudja, mikor van a nagyinak szüksége arra, hogy ne maradjon egyedül.
Tudom, szomorú, hogy nem kettesben romiban élhettek egyszer, nem lehet a konyhába csinálni majd, meg ilyenek...De gondolj arra, hogy mi lesz, ha a te anyukád akarna menni oda, mert szüksége van a segítségedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!