Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire hátrány ha a lány kb 1 évvel idősebb a fiúnál, egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 22:44
11/19 Ayami3 válasza:
Miért lenne ?
Egyáltalán nem gáz, sőt ! Aranyos is.
Am én vagyok 17 , leendő párom meg 21.
12/19 anonim válasza:
Mivel mindenki saját tapasztalatokból indul ki: nekem 20 évesen volt egy 18 éves palim, és igen, a korkülönbség miatt mentünk szét. Vagy jobban mondva a korból adódóan eltérő értékrend és prioritások miatt. De ettől függetlenül másnál működhet.
13/19 A kérdező kommentje:
Elmondanád végre miért az?...
2021. jún. 5. 09:05
15/19 anonim válasza:
Semmiképp. A szimpátia, a kölcsönös vonzódás, a szellemi és fizikai érettség, a közös érdeklődési irányok megléte, az unalom kizárása a kapocs, és persze a nem kirívóan elütő mentális és intellektuális színvonal. Ez a minimális korkülönbség még kevesebb eséllyel okozhat komplexusokat, mint a partnernőjénél alacsonyabb fiúknál esetenként ott motoszkáló zavar, vagy a külső irányból ható piszkálás, a haverok froclizása emiatt.
16/19 anonim válasza:
12
Azt se tudod mirol beszélsz...
18/19 anonim válasza:
Az azért megvan itt egyeseknek, hogy ennyi korkülönbséggel akár még osztálytársak is lehetnek? Abban mi az olyan hűdenagy probléma?
19/19 anonim válasza:
17
2 év korkülönbség miatt hogy lehetne már szetmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!