Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meddig vártatok rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig vártatok rá?

Figyelt kérdés
Tehát ha van egy kiszemelt lány/fiú de azt mondja még nem áll készen egy új kapcsolatra,vagy nem akar most új kapcsolatot de később bármi lehet. Veletek fordult már elő hasonló? Meddig vártatok a kiszemeltetekre?

2021. jún. 1. 10:15
A kérdező szavazást indított:
1-2 hét
1-2 hónap
3 hónap vagy több
18 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az eset úgy történt, hogy a csaj nagyon szerette volna a kapcsolatot, de azt mondta még nem áll rá készen. Néha úgy csinált mintha akarna valamit, de mikor messzebbre mentek a dolgok, megtörtént a csók, tapizás, néha intimebb dolgok is, akkor végül utólag meggondolta magát és kérte hogy várjunk még ezzel. Én vártam volna, de ezeket legtöbbször ő kezdeményezte. Ez hetente többször előfordult. Mikor többször elegem lett és azt mondtam hogy oké, akkor vessünk véget ennek, soha nem engedett el, viszont időt kért és ment tovább az ördögi kör. Kicsit több mint 2 hónapig tartott ez a huzavona mire eljutottunk addig, hogy összejöttünk. Viszont együtt sem volt jó egyáltalán. Az igazság az, hogy baromira nem volt túl az exén és ez rányomta a bélyegét a kapcsolatra. 3 hónap után vége is lett. 20 éves voltam akkor. Szégyellem hogy ilyen gyenge voltam, de ez van. Tanulj az esetemből és ne csinálj ilyet. Nem szabad várni senkire, mert egyrészt időpazarlás, másrészt tönkreteszed magad vele.
2021. jún. 1. 11:07
 2/13 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
100%
Én még most is várok ...
2021. jún. 1. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem sokáig.

Általában ilyenkor van egy kiszemeltje az illetőnek aki éppen nem elérhető ezért kavar mindenkivel akivel tud.

2021. jún. 1. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Az enyém várni akart mert most lett vége egy hosszú kapcsolatának.

Ezért vártunk 10 napot és talált valaki mást. -.-"

2021. jún. 1. 12:29
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
Egy percet sem ha nekem ilyent mondanak,hogy várni kell még rá akkor azonnal úgy fogom fel,hogy le vagyok koptatva...
2021. jún. 1. 12:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem áll rá készen, időre van szüksége, általában azt jelenti, hogy nem te kellesz neki, csak így akar finoman lekoptatni. Ilyen esetben el kell engedni, nem szabad rá várni, hogy majd eljön az idő mikor készen áll. Legtöbb esetben ilyenkor az szokott történni, mint az egyik előző válaszolóval, hogy neked azt mondja hogy nem áll készen rá, talán idővel, erre néhány nap vagy hét múlva felbukkan mással mert ha nem rólad van szó, akkor addigra érdekes módon hirtelen készen áll a kapcsolatra.
2021. jún. 1. 13:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Az én esetemben előbb szakítani akart a korábbi kapcsolatával. Ez egy hétbe telt.
2021. jún. 1. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy sráccal volt úgy, hogy elmondása szerint "elég nagy trauma" érte őt az előző kapcsolatában és miután találkoztunk azt mondta, hogy még nem áll készen egy kapcsolatra.

Na most, ha nem állt készen egy kapcsolatra, akkor nem zaklatott volna továbbra is.

Aztán kiderült, hogy kavart valaki mással az ilyen meg szerintem semennyi várakozást nem érdemel.

Szóval összefoglalva az esetek nagy részében sajna nem arról van szó, hogy az ember nem áll készen a kapcsolatra. Szomorú, de készen állna, csak nem azzal a személlyel, aki bármit megtenne érte.

2021. jún. 1. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapja várok rá
2021. jún. 1. 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác, akivel találkozgattunk, volt csók, aztán benyögte, hogy nincs túl az exén. Megszakítottuk a kapcsolatot, egy év múlva mikor újra találkoztunk, akkor már az új exén nem volt túl. Akkoriban még találkozgattunk egy darabig, majd megismertem valakit, így végleg megszakítottam vele a kapcsolatot. Ezek után kapálózott volna, akkor már hirtelen túl volt mindenkin, csak mással ne legyek. Lezártam vele. A második srác már a férjem.
2021. jún. 1. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!